Els estàndards d’eficiència energètica en combinació amb les tendències en disseny marquen el camí per a la construcció i rehabilitació d’habitatges. Tenint en compte això, Hörmann presenta ThermoSafe, porta d’entrada d’alumini que destaca pel seu modern disseny i excel·lent aïllament tèrmic i que compleix amb les més altes expectatives.

La porta d’entrada ThermoSafe convenç principalment pel notable estalvi energètic que proporciona gràcies al seu elevat valor d’aïllament tèrmic. En concret, el seu full d’alumini de 73 mm de gruix enrasada en tota la superfície amb farciment d’escuma rígida de PU, li atorga un valor UD de fins a 0,8W (m2 · K).

Per Hörmann la seguretat és un factor fonamental. Per això, ThermoSafe compta amb un equipament de seguretat RC 3 de sèrie especial antiintrusió que consta d’un bloqueig múltiple i amb un pany de seguretat de 5 punts.

Així mateix, les portes d’entrada contribueixen determinant al disseny de l’habitatge. Per això, els perfils de fulla de ThermoSafe estan situats sobre tota la superfície tant al costat interior com exterior, satisfent així les més elevades exigències de disseny. A més, la vista interior amb les portes de l’interior de la llar. Cal destacar que ThermoSafe està disponible en una àmplia gamma de 70 models i en 18 colors preferencials.

La porta d’entrada ThermoSafe de Hörmann és, així, una opció que amplia al màxim les possibilitats de disseny, creant habitatges eficients energèticament amb un disseny elegant i intemporal.