Són les menys susceptibles de ser obertes, ja que els seus tancaments a pressió ofereixen una gran resistència. Només cal comprovar que tanquin correctament i el full pressioni bé en el marc en tancar. Si té una alçada superior a 1’20m és recomanable col·locar un tercer punt de tancament central, així com una tercera frontissa també central.
A les oscil·lobatents és recomanable un mínim de tres punts de tancament, dues al lateral i un a la part superior, així com una assegurança antielevacion quan està en la posició de basculant. A partir d’1’20m, com en les practicables, han de tenir un tercer punt de tancament central. Aquestes finestres no poden disposar d’una tercera frontissa central, així que a manera de seguretat i en aquesta posició, s’incorporen uns tancaments laterals.
Com en els tancaments multipunt de les corredisses, també cremones per practicables i oscil·lobatents, amb un tancament de clau incorporat que bloquegen el mecanisme, ideals també per a la seguretat infantil.