Barcelona 2000, una empresa familiar que des de fa 40 anys ofereix productes de qualitat a Barcelona. A les seves instal·lacions disposen d’un taller en el qual es porta a terme el procés complet de fabricació de tot tipus de finestres i tancaments, a més d’un local on exposem els seus productes i atenem a tots els clients.

La filosofia de Barcelona 2000 ha estat, des dels seus inicis, oferir per sobre de tot un servei de primer nivell i una atenció personalitzada que permetin complir amb absoluta precisió els objectius marcats per les dues parts. I és precisament aquesta manera d’actuar el que ha propiciat que ens atorguin la seva confiança clients de la talla de Mapfre, FCC, FOMENT, OFICINES TECNICAS, C & A O CONSTRUCTORES

Barcelona 2000 s’ha caracteritzat, ja des dels seus inicis com a societat especialitzada en la fusteria d’alumini, per la seva dedicació personalitzada i compromís propis d’una empresa honesta i familiar, enfocada a oferir productes i serveis de la màxima qualitat a tots els seus clients.

La constant formació i l’aprenentatge continu de noves tecnologies i metodologies de treball, han acompanyat a Barcelona 2000 durant la seva dilatada trajectòria de més de 35 anys d’experiència, convertint-se en una companyia capaç d’oferir un servei integral per a tot tipus de projectes d’interiorisme i decoració relacionats amb la fabricació, distribució, instal·lació i reparació per a la llar, la indústria i el comerç.

Per la seva evolució i creixement incessant, Barcelona 2000 s’ha configurat com una de les empreses de referència a la ciutat, comptant en l’actualitat amb dues botigues ubicades a Barcelona, ​​i una nova nau al polígon industrial de Can Patalina a Malgrat de Mar destinada a la fabricació d’alumini, PVC per a tot tipus de finestres i tancaments i fins i tot reixes, tendals i persianes a mida i amb una àmplia gamma de qualitats i tecnologia.

Actualment, van gaudir de la confiança de grans clients com Mapfre, C & A, Unió Naval, Foment, RR Barcelona, ​​Sitec i Romagosa, entre d’altres empreses;  ha desenvolupat projectes de gran envergadura, responent amb la major professionalitat i portant a terme projectes de gran responsabilitat com la sala de crisi i la sala d’accés del metro de Alcorcón i executant instal·lacions de cristalleria a l’aeroport de Barcelona i al port d’Algesires i Barcelona.

Barcelona 2000 està formada per un equip especialitzat per a poder cobrir amb eficàcia tot el procés, des de la fabricació fins a la instal·lació, de qualsevol tipus de finestres, tancaments, cobertes, tanques i persianes.

Amb un personal contínuament actualitzat en les noves tècniques i necessitats del mercat, i una maquinària i infraestructures preparades per suportar el pes de les comeses més exigents, Barcelona 2000 és una empresa versàtil que pot oferir un ampli rang de productes, serveis.

Per aquest motiu, Barcelona 2000 assessora i orienta als seus clients tenint en compte les necessitats concretes de cada projecte, apostant per la qualitat i optimitzant els costos d’execució garantint la satisfacció del client.

també es fan càrrec dels tràmits relacionats amb expedients destinats a l’obtenció de subvencions per a l’estalvi energètic (pla renove) en instal·lacions d’aïllaments acústics i tèrmics.

La convicció de la feina feta amb l’exigència i la dedicació pròpies d’una empresa líder en el seu sector, han convertit  en una companyia de confiança que porta tres dècades garantint la major seguretat i protecció per a tot tipus de llars, comerços i empreses.