L’origen d’aquesta empresa s’inicia l’any 1962 com Cistelleria Maresma, canvia de nom en 1985 passant a ser “Fusteria d’Alumini Aluper”, durant aquests anys han treballat en la fabricació, amb taller propi a tota classe d’estructures d’alumini i finestres i incorporant totes les novetats que dia a dia van sorgint.

Actualment realitzen les reformes integrals i decoracions dels habitatges, gràcies a l’esforç del seu personal especialitzat i de gran professionalitat han pogut aconseguir la confiança dels seus clients, que han estat el principal pilar per formar aquesta empresa, i que generació rere generació han estat el seu major suport per aconseguir l’èxit que avui tenen.

A poc a poc a van anar ficant-se en el món de les reformes i decoració d’habitatges fins arribar a avui actualment fabriquen tot tipus d’estructures metàl·liques en el ram de la fusteria d’alumini, son distribuïdors de les sèries “Alfil” amb i sense trencament del pont tèrmic, sèrie “Alba” amb i sense trencament del pont tèrmic.

Així com les sèries combinades fusta i alumini a l’apartat de vidres també son distribuïdors del vidre tèrmic “Sun Guard”, obtenint magnífics resultats en termicitat i aïllament. Tenen tot tipus de mampares de bany amb exclusius dissenys també disposen de tot tipus de persianes amb motorització o manuals (tenim un servei de reparacions de persianes urgents).

També volen fer èmfasi en l’apartat de reixes de ferro tant fixes com ballestes, ja que per a casos d’urgència poden muntar-li una ballesta, ja que per a casos d’urgència poden muntar-li una reixa ballesta en 48 hores.