El nostre servei de serralleria és ràpid, eficaç i econòmic. sent l’únic objectiu oferir-te el millor servei en el menor temps possible i amb un preu ajustat. Som els únics serrallers barats a Barcelona que instal·lem tot tipus de panys, barrets forts i forrellats de qualsevol marca i model, realitzant també canvis de claus per pèrdua o robatori mitjançant substitució de bombillo antirrotura. Els nostres treballs són nets i no provoquem destrosses, sinó que treballem mitjançant rossinyols, pistoles electromecàniques i les tècniques més modernes.
Ens desplacem fins a la teva llar o establiment, revisem quin és el problema, vam realitzar un pressupost de la reparació i, si ho acceptes, la realitzem en el menor temps possible. Tot això pensant en minimitzar les molèsties per a tu.
Ens hem especialitzat en:
• Obertura de portes en general, sense danyar-la o fer-la malbé: tant blindades com portes cuirassades, substituint el bombí si cal. També vam obrir caixes fortes i vehicles.
• Obertura i instal·lació de tot tipus de caixes fortes encastades, mecàniques i electròniques.
• Instal·lem i canviem panys de totes les marques: substituïm i instal·lem panys i barrets forts de tots els models i de totes les marques que hi ha en aquest moment al mercat.
• Instal·lació i reparació de tancaments: Instal·lem i reparem els motors del tancament de la teva porta automàtica. També instal·lem els automatismes per al seu correcte funcionament.
• Obertura i reparació de persianes, tancaments de locals i empreses: També amaestramos les claus de les teves oficines, col·legis, etc. El amaestrament et permet reduir el nombre de claus a utilitzar i tenir un major control d’accés.
• Obertures de caixes fortes i caixes de seguretat.
• Panys per a garatges: instal·lem i automatitzem tot tipus de portes per garatges; enrotllables, abatibles i corredisses.
• Obertures judicials.

Serrallers forenses

Com Serrallers forenses, estem especialitzats en tot tipus de detecció de fraus, col·laborant amb Companyies d’Assegurances i Advocats i complementant la nostra feina per confirmar si un pany ha estat o no manipulada.
Els panys poden ser manipulades de múltiples formes i en la majoria d’ocasions no és possible determinar la manera en què va ser compromesa. Només un professional certificat posseeix la qualificació i les eines necessàries per a, observant i analitzant en profunditat les marques, concloure el mètode emprat pel lladre per manipular la cerradura.Una cop realitzada aquesta investigació, podrem elaborar un informe detallat en què s’aclarirà el temps en que el tancament va ser forçat, la destresa de l’atacant i la probabilitat que s’hagi produït l’obertura. Li podem ajudar a resoldre situacions complicades en què no es coneix la diferència entre el furt i el robatori.
Gràcies a la plena satisfacció dels nostres clients al llarg de molts anys d’experiència en els nostres serveis d’investigació en serralleria forense, ens hem convertit en la principal empresa del sector de les obertures judicials a la província de Barcelona, ​​garantint l’èxit en tots i cadascuna de les nostres actuacions.
Som ràpids, eficaços i econòmics. Tenim com a únic objectiu l’oferir-li el millor servei en el menor temps possible i amb un preu ajustat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o mitjançant el telèfon 666.258.073.