El 1964 Josep Casaoliva Sivilla inicia la seva activitat professional de la mà del seu pare, forjant l’acer en farga, i un cop descobreix el seu potencial, continua innovant en les seves aplicacions aprofitant les seves qualitats.

És a principis de la dècada dels 70 quan comença a emprar l’alumini per a l’elaboració de tancaments.

Aviat amplia la seva experiència amb l’ús d’altres metalls com el coure, el zinc, el llautó, o l’acer inoxidable. A causa del seu ampli ventall de possibilitats, ràpidament s’adopten i s’implementen per a la creació d’espais diferents, que confereixen a l’entorn dels nostres treballs una personalitat única.

NC & A en l’actualitat ha complert el seu 50è aniversari (1964-2014) i segueix la tradició familiar. Fabriquen i comercialitzen els seus productes amb l’ocupació de variada matèria primera, oferint solucions arquitectòniques per a tot tipus de projectes, oferint acabats personalitzats i diferenciadors, a més implementats per sistemes acreditats de millora de qualitat continuada per aconseguir el constant perfeccionament que exigeix ​​el mercat dia a dia .

Fabricació i instal·lació pròpies, no treballem amb producte acabat.

Una àmplia experiència al costat de la nostra extensa gamma de productes, certificats per una contínua millora en R + D i un perfecte suport tècnic, ens permeten atendre des dels grans projectes fins als més petits detalls, tot supervisat per el seu propi departament d’enginyeria per a facilitar un assessorament complet per a aquells projectes amb majors exigències tècniques.

Més de 700 m2 a Barcelona ciutat, amb un showroom pensat per oferir als clients l’ocasió de veure i testar el producte.

Treballen per respondre a les necessitats i exigències dels nostres clients, i aconseguir la seva plena satisfacció, mitjançant els seus departaments d’oficina tècnica, desenvolupament de projectes, càlcul de pressupostos i assessorament tècnic.

La seva aposta per la qualitat, certificada per la multinacional SGS en ISO 9001: 2008, és la nostra millor garantia.