FREPAT va néixer del desig d’oferir elements urbans i mobiliari de qualitat.

Els mobles d’avantguarda FREPAT són els actors principals del benestar de milers de ciutadans i famílies cada dia. Els seus bancs, jardineres, papereres, pilones, escocells, suports per a bicicleta, vorades, accessoris i senyalització, etc., desenvolupen tant una funció pràctica com estètica en espais públics i privats, i són garantia de llarga durada i sostenibilitat.
El seu mobiliari principlament fabricat en acer (acer corten, galvanitzat, etc.) es combina amb altres materials nobles com la fusta, però també amb matèries primeres reciclades, ceràmiques, resines i altres plàstics reciclats.

El seu punt fort és la  capacitat de fabricar elements personalitzats. Àrea en la que han guanyat experiència i reconeixement treballant amb els millors dissenyadors de mobiliari urbà del moment.

FREPAT disposa dels mitjans tècnics necessaris per respondre a estrictes requisits de qualitat de fabricació i els materials utilitzats en la  producció estan conformes amb els requisits tècnics i legislatius de la Unió Europea. Pel que fa a la fusta, treballen exclusivament amb granges de desenvolupament ambiental sostenible (PEFC), i amb identificació de la fusta (FSC).