Áreas DUM Ajuntament de Barcelona

Publicada en

Àreas Dum Ajuntament de Barcelona

Funcionament en Zones DUM Per AgremiatsDimarts dia 6 de juny el Gremi va participar a la reunió del Pacte de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Per començar les linies de treball a seguir contemplaran l’ampliació dels periodes de 30’ en algunes zones de la ciutat i la obtenció de la tarjeta Professional que comporti una bonificació en el preu de l’estacionament a les areas verdes , blaves i aparcaments BSM.

En primer lloc per tal de mantenir actualitzada la base de dades de l’Ajuntament, tots aquells que vulgueu que el Gremi faci les gestions per tal de que vostres vehicles i matricules estiguin actualitzades l’aplicació de les Àrees DUM de l’Ajuntament de Barcelona, cal fer la renovació.

Data fins al 31/12/2017

Per lo tant si vols que la matrícula dels teus vehicles estigui actualitzada per estacionar en fraccions de 2 hores de 8 a 10 i de 14 a 20 hores, ens ho has de notificar:

VEHICLE 1:
Matrícula:
Marca:
Model:

VEHICLE 2
Matrícula:
Marca:
Model:

VEHICLE 3:
Matricula:
Marca:
Model:

secretaria@gremiserrallers.com 93 301 66 46

Marta Sala

1 – Envia mail al Gremi indicant les dades del teu vehicle abans del 30/06/2017

2 – Rebràs comunicació que pots passar a buscar el Certificat que emetrà el Gremi conforme el teu vehicle està autoritzat. O us el    enviem per mail

3 – Podràs estacionar en franges de 2 hores de 8 a 10 i de 14 a 20 hores.

http://mobilitat.ajuntament.barcelona.cat/ca/sessions-i-convocatories

Mentres que les  negociacions amb l’Ajuntament de Barcelona, pel moment, les condicions d’ús pels vehicles dels agremiats es mantenen.