BCN+SOSTENIBLE

Publicada en

BCN

BCN+SOSTENIBLE

El Gremi de Serrallers de Catalunya està adherit al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des del gremi i us demanem que us hi adheriu indicant en el següent formulari quines actuacions dureu a terme durant aquest any. És important que el formulari l’empleneu abans del 30 de juny de 2017 per tal de poder gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials 2018 i/o ús de les targetes verdes pels Punts Verds de Zona.

 

Enllaç Pla d’acció del Gremi de Serrallers de Catalunya:

http://www.sostenibilitatbcn.cat/documents/recurs/1477.pdf

 

Enllaç formulari: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/6859

La vostra participació i implicació amb les actuacions serà reconeguda amb tot un seguit de recursos així com amb la continuïtat dels incentius econòmics que gaudiu fins ara a través de l’Acord Cívic amb renovacions anuals.

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible www.barcelona.cat/comercsostenible