Bombetes Antibumping Per evitar Robatoris

Publicada en

BOMBETES ANTIBUMPING

Bombetes antibumping per evitar robatoris:

Amb l’estiu, i com si de la primera i l’amor es tractés, floreixen els lladres, que aprofiten la més mínima ocasió per assaltar qualsevol llar que no hagi pres les mesures adequades per evitar-ho. Si no sap què és, un manyà podrà instal·lar-li un bombí antibumping, ideal per frenar un dels mètodes(bombetes antibumping) més utilitzats pels lladregots.

S’acosta l’estiu i amb ell moltes són les famílies que inicien els seus tan anhelades vacances. Toca fer la maleta, agafar el cotxe i emprendre el viatge cap a la desconnexió total. Sense preocupacions, sense rellotge, a gaudir de les vistes, ja sigui al mar oa la muntanya, i amb la tranquil·litat enarborant la bandera estival. No hauria de sortir gens malament si no fos perquè la que està al caure és l’època en què els lladres més treballen. Quan arriba la calor, els pispes intenten fer el seu agost a costa d’aquells que han optat per deixar el seu habitatge buit … sense prendre precaucions.

Serrallers 24 hores, per a imprevistos

Sí, perquè no pot un anar-se’n 15 dies o un mes i fer-ho alegrement, esperant que en tornar tot estigui al seu lloc. Seria l’ideal, però en aquests temps que corren els robatoris estan a l’ordre del dia i evitar-los és possible si es duen a terme les mesures oportunes. Disposar d’alarmes de seguretat, de familiars o amics propers que acudeixin habitualment a la llar per donar aparença que allà hi viu algú i no està buit són alguns factors que podrien repel·lir l’aparició de lladres.

No obstant això, no està a l’abast de tots pagar una alarma i no sempre es disposa de gent disposada a ajudar per la causa. I amb tot, i com succeeix en centenars de robatoris, els lladres moltes vegades els és igual que els inquilins ocupin l’habitatge en aquest moment. Per tant, comptar amb una bona pany és clau perquè les dificultats per a aquest tipus de delinqüents siguin grans. En l’actualitat hi serrallers  disposats a fer el canvi de pany. Igual que els serrallers del Gremi de Serrallers, són professionals que treballen les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any per a quan sorgeix un imprevist com els que citem i que poden produir-se en qualsevol localitat.

Bombetes antibumping, una bona solució

Com els robatoris no fan més que incrementar any rere any i ho fan amb cada vegada més sofisticades tècniques, cal tractar de evitar a tota costa amb nous mètodes. El mètode més habitual entre els lladres, per la seva senzillesa a l’hora de ser aplicat, és el denominat bumping. Amb una clau degudament manipulada i un tornavís o un martell, pràcticament qualsevol pot entrar a la nostra llar. I és que a més es calcula que fins a un 80% de les actuals panys poden ser vulnerables a aquest mètode, cosa a la qual cal posar si o si, solució com més aviat millor. Per això, en el mercat es poden trobar ja les bombetes antibumping, dissenyats única i exclusivament perquè als lladres no els sigui tan fàcil entrar al nostre habitatge amb el famós mètode.

El mètode bumping, entre les seves particularitats, està en el fet que no deixa empremta. És a dir, el pany en cap moment queda forçada i això causa problemes als propietaris dels habitatges a l’hora de demanar comptes a la seva assegurança de llar. Per a això els nous sistemes antibumping incorporen novetats com el seu sistema avançat, claus que no poden copiar-se, protecció contra el ganzuado, etcètera. Tot això per reforçar la seguretat d’en portes tant blindades com cuirassades i que evitin entrar a casa nostra d’una manera tan sigil·losa i, sobretot, natural. Fer-se amb bombetes antibumping ens permetrà sortir de casa més tranquils i sense cap mena de dubte, espantarà als que han fet d’aquest mètode tan utilitzat el seu modus vivendi.

En qualsevol cas, mai està de més recordar que abans de sortir de casa és important tancar amb clau i, com és lògic, no deixar-al seu interior. En aquest cas, no quedarà més remei que fer una trucada a un professional en serralleria, com serrallers Getafe per als que resideixin en aquesta localitat o serrallers Leganes per als que ho facin en aquesta altra. Sigui com sigui, tant si té les vacances a la volta de la cantonada com si no, la clau està en prevenir abans que curar per evitar-nos ensurts i descoratjadors robatoris que es podrien evitar prenent les mesures oportunes.

 

Bombetes Antibumping