Què són els espiells digitals?

Tal com ja s’ha vingut esmentant en aquest mateix article un espiell digital és aquella espiell que permet visualitzar que succeeix a l’altra banda de l’espiell sense haver de acostar l’ull directament la porta per visualitzar a través de l’espiell.

Una de les principals avantatges d’aquest tipus de espiells digitals és que evita que qui es troba a l’altre costat de la porta pugui saber si s’està mirant a través de l’espiell o bé si no s’està fent.

En els espiells tradicionals és relativament fàcil (en molts casos molt fàcil i segons com es planifiqui no tant, però possible ho és sempre) saber si s’està mirant a través d’ella o no pel nivell de llum que es desprèn a l’altre costat de l’espiell, això no succeeix en l’espiell digital.

L’anterior resulta molt útil ja que evitarà ser descobert mentre es mira, alhora que evitarà donar la certesa a qui truca a la porta de saber si ens trobem dins de la llar, l’oficina o el lloc que sigui o bé si no ens trobem en la llar i no hi ha ningú.

Una altra de les grans avantatges de les espiells digitals és que molts dels models que actualment es troben a la venda en el mercat, fins i tot tenen l’opció de poder gravar el que ha passat després de la porta a unes hores o minuts determinats, són capaços de gravar el que succeeix darrere de la porta i gravar les cares de qui està trucant.

Òbviament la diversitat de models existents també permet escollir espiells digitals que es diferenciïn entre si per una altra gran quantitat de variables. Per exemple, segons el model de l’espiell digital en qüestió l’angle de visió podrà ser un o altre, la qualitat d’imatge pot ser molt dolenta o podrà ser en alta definició, podrà tenir visió nocturna o no tenir-la, en definitiva, segons el tipus de espiell digital podrà tenir un determinat nombre de prestacions o unes altres.

Passos per instal·lar un espiell digital

La primera de les instruccions que s’han de donar per instal·lar un espiell és amb relació al pas previ a la seva instal·lació, és el pas de la compra i preparació de la mateixa. Quan es compra un espiell és molt importància assegurar-se que la caixa està tancada, que no ha estat utilitzada i que ve amb totes les peces, tutorials i elements que a la caixa hagin d’aparèixer.

En realitat, quan es va a comprar un espiell digital s’acudeix a comprar un complet kit que ha de permetre tot el muntatge. També cal esmentar que no tots els kits són iguals ja que depenent de l’espiell digital concreta tant el model com a tipus d’elements que van inclosos dins el kit podran ser de mides diferents, colors diferents, etc.

Una vegada que ja s’ha adquirit l’espiell digital desitjada arriba el moment de posar-se mans a l’obra i procedir a la instal·lació de l’espiell a la porta que correspongui.

El primer pas serà desmuntar l’espiell preexistent a la porta. De no saber com fer-ho no cal preocupar-se, ja que la majoria de kits de espiells digitals porten al seu interior una eina que permet desmuntar els espiells prèviament existents a la porta amb total facilitat.

En el cas que el kit que s’hagi comprat no inclogui aquesta eina d’extracció de espiells sempre pot comprar-se de forma independent o ni això, es pot treure l’espiell vella amb un tornavís pla. En aquest cas s’haurà de ser molt acurat, treballar lentament i sempre tenint en ment la necessitat de no danyar de cap manera la porta, per exemple, s’ha d’evitar generar-cap tipus de esgarrapada o rascada.

Una vegada que l’espiell vella ha estat alliberada de la seva enganxament la persona que l’estigui desmuntant (o entre dues persones) s’haurà de subjectar pel costat extern de la porta la peça de l’espiell mentre es va descargolant l’altra part fins que les mateixes quedin soltes per complet i puguin treure de la porta.

Arribats a aquest punt s’haurà de començar a muntar la nova espiell digital. El primer pas serà fer passar de banda a banda de la porta l’element d’imatge de l’espiell digital per després integrar bé la resta de la carcassa de l’espiell a la porta, per a això s’haurà de posar especial atenció al gruix de la porta per que la mateixa quedi ben adaptada.

Un cop l’espiell quedi ben subjecta a la porta, no sobresurti ni passi res estrany tan sols quedarà activar el monitor d’visualitzat. Per a això hauràs inserir les bateries que el mateix porti i ja està. A partir d’aquest punt dependrà del model en qüestió si porta una peça d’ancoratge perquè obligatòriament s’enganxi a la porta, si es pot traslladar per tota la llar o el que sigui.

Tots els passos anteriors acostumen a venir profusament detallats en els manuals d’instruccions. Fins i tot en el cas que això no sigui així, moltes vegades amb una mica de traça i estirant una mica d’intuïció pot instal·lar-se sense problemes, si aquest no és el cas sempre es podrà trucar a un professional que ha de resoldre l’assumpte ràpidament.

No s’ha d’oblidar de comprovar un cop finalitzada la instal·lació, i després periòdicament, el bon funcionament del sistema i que les bateries segueixen tenint càrrega, no fos cas que un dia en el moment que més es necessiti l’espiell digital no funcionés correctament o estigués desactivada.

¿Qué son las mirillas digitales?

Tal como ya se ha venido mencionando en este mismo artículo una mirilla digital es aquella mirilla que permite visualizar que sucede al otro lado de la mirilla sin tener que acercarse al ojo directamente la puerta para ver a través de la mirilla .

Una de las principales ventajas de este tipo de mirillas digitales es que evita que quien se encuentra al otro lado de la puerta pueda saber si se está mirando a través de la mirilla o bien si no se está haciendo.

En las mirillas tradicionales es relativamente fácil (en muchos casos muy fácil y según cómo se planifique no tanto, pero posible lo es siempre) saber si se está mirando a través de ella o no por el nivel de luz que se desprende al otro lado de la mirilla, esto no sucede en la mirilla digital.

Lo anterior resulta muy útil ya que evitará ser descubierto mientras se mira, al tiempo que evitará dar la certeza a quien llama a la puerta de saber si nos encontramos dentro del hogar, la oficina o el lugar que sea o bien si no nos encontramos en el hogar y no hay nadie.

Otra de las grandes ventajas de las mirillas digitales es que muchos de los modelos que actualmente se encuentran a la venta en el mercado, incluso tienen la opción de poder grabar lo ocurrido tras la puerta a unas horas o minutos determinados , son capaces de grabar lo que sucede detrás de la puerta y grabar las caras de quién está llamando.

Obviamente la diversidad de modelos existentes también permite escoger mirillas digitales que se diferencien entre sí por otra gran cantidad de variables. Por ejemplo, según el modelo de la mirilla digital en cuestión el ángulo de visión podrá ser uno u otro, la calidad de imagen puede ser muy mala o podrá ser en alta definición, podrá tener visión nocturna o no tenerla, en definitiva, según el tipo de mirilla digital podrá tener un determinado número de prestaciones u otras.

Pasos para instalar una mirilla digital

La primera de las instrucciones que se deben dar para instalar una mirilla es con relación al paso previo a su instalación, es el paso de la compra y preparación de la misma. Cuando se compra una mirilla es muy importancia asegurarse de que la caja está cerrada, que no ha sido utilizada y que viene con todas las piezas, tutoriales y elementos que en la caja deban aparecer.

En realidad, cuando se va a comprar una mirilla digital se acude a comprar un completo kit que debe permitir todo el montaje. También cabe mencionar que no todos los kits son iguales ya que dependiendo de la mirilla digital concreta tanto el modelo como tipo de elementos que van incluidos dentro del kit podrán ser de diferentes tamaños, colores diferentes, etc.

Una vez que ya se ha adquirido la mirilla digital deseada llega el momento de ponerse manos a la obra y proceder a la instalación de la mirilla en la puerta que corresponda.

El primer paso será desmontar la mirilla preexistente a la puerta. De no saber cómo hacerlo no hay que preocuparse, ya que la mayoría de kits de mirillas digitales llevan en su interior una herramienta que permite desmontar las mirillas previamente existentes en la puerta con total facilidad.

En caso de que el kit que se haya comprado no incluya esta herramienta de extracción de mirillas siempre puede comprarse de forma independiente o ni eso, se puede sacar la mirilla vieja con un destornillador plano. En este caso se deberá ser muy cuidadoso, trabajar lentamente y siempre teniendo en mente la necesidad de no dañar de ninguna manera la puerta, por ejemplo, se debe evitar generarse ningún tipo de arañazo o rasguño.

Una vez que la mirilla vieja ha sido liberada de su enganche la persona que la esté desmontando (o entre dos personas) se deberá sujetar por el lado externo de la puerta la pieza de la mirilla mientras se destornillando el otra parte hasta que las mismas queden sueltas por completo y puedan sacar de la puerta.

Llegados a este punto se deberá empezar a montar la nueva mirilla digital. El primer paso será hacer pasar de lado a lado de la puerta del elemento de imagen de la mirilla digital para luego integrar bien el resto de la carcasa de la mirilla en la puerta, para lo cual se deberá poner especial atención al grosor de la puerta para que la misma quede bien adaptada.

Una vez la mirilla quede bien sujeta a la puerta, no sobresalga ni pase nada extraño siquiera quedará activar el monitor de visualizado. Para ello deberás insertar las baterías que el mismo lleve y ya está. A partir de este punto dependerá del modelo en cuestión si lleva una pieza de anclaje para que obligatoriamente se pegue en la puerta, si se puede trasladar por todo el hogar o lo que sea.

Todos los pasos anteriores suelen venir profusamente detallados en los manuales de instrucciones. Incluso en el caso de que esto no sea así, muchas veces con un poco de maña y estirando un poco de intuición puede instalarse sin problemas, si este no es el caso siempre se podrá llamar a un profesional que ha de resolver el asunto rápidamente.

No se debe olvidar de comprobar una vez finalizada la instalación, y luego periódicamente, el buen funcionamiento del sistema y que las baterías siguen teniendo carga, no sea que un día en el momento que más se necesite la mirilla digital no funcionara correctamente o estuviera desactivada.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content