QUI SOM

LES NOSTRES ACTIVITATS ESTAN CLASSIFICADES A LES SEGÜENTS ÀREES

Serralleria de Serveis

Es defineix Serralleria de Serveis a :

  • Obertura de portes
  • Canvis de panys
  • Caixes fortes
  • Urgencies
  • Duplicat de claus

 

Serralleria Construcció

Estructura Lleugera

 

Serralleria Construcció

Estructura Pesada

 

El Gremi de Serrallers de Catalunya es una Entitat sense ànim de lucre, impulsada per la defensa dels interessos professionals i econòmics dels seus agremiats i formada per empreses industrials metal·lúrgiques i artesanes,  l’activitat de les quals, majoritàriament, va destinada a la construcció i rehabilitació d’edificis.

Aquestes activitats tenen el seu origen en la manipulació del metall i exemples evidents de la seva importància i incidència son les reixes, balcons, baranes, finestres i portes de ferro de gran vellesa creativa que hi ha a reu de Catalunya, apart d’altres elements emblemàtics.

Les empreses agremiades tenen una gran diversitat i, per aquest motiu, els seus productes i serveis son molt diversos:

Construcció i instal·lació d’estructures metàl·liques i serralleria d’obres, de tancaments metàl·lics, portes i automatismes, elements de seguretat, serralleria artística,  construcció de mobles, llums, i altres paraments metàl·lics de la llar, d’oficina, etc.

Els Objectius del Gremi son:

Coordinar i intensificar la unió i la col·laboració mútua

Enaltir, divulgar i promocionar la capacitat de les seves Empreses

Col·laborar en la formació social, professional i tècnica

Representar al col·lectiu davant els organismes públics i privats

Facilitar la més àmplia informació als seus membres

Realitzem Cursos de formació per a treballadors i empresaris

Ha format a membres del cos de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona, en l’especialitat d’Obertura de Portes i ha col·laborat en taules rodones amb els Mossos d’Esquadra per tractar temes de seguretat domèstica.
Ha col·laborat amb diferents comitès de normalització a Espanya i Europa, com en el Comité Técnico 85 de AENOR: “Cerramientos de huecos en edificación y sus accesorios” y en Europa en el CEN-CT33: “Ventanas, puertas, persianas, herrajes y cerraduras, puertas industriales, comerciales y de garaje y fachadas ligeras”.
Desenvolupa una labor informativa en temes rellevants pel sector en tots els àmbits, impulsa i participa a jornades tècniques i comissions de treball, participant a diverses fires i congressos del sector, promocionant als seus associats i els seus productes.
A tot Catalunya i a la Catalunya Nord, organitza visites d’interès tècnic i cultural: visites a fires, exposicions, empreses i museus.

També en interès dels seus associats, familiars i amics, organitza visites de caràcter més lúdic, combinades amb calçotades o dinars de Germanor, com el que tradicionalment es realitza a la Diada de Sant Eloi, patró del nostre Gremi i que se celebra el dia 1 de desembre.

Manté estretes relacions amb C.A.P.E.B., de França, especialment amb la divisió 66, a Perpinyà i contactes regulars amb les Cambres de Comerç nacionals i estrangeres, amb les de Mètiers de França, amb els Compagnons du Devoir, etc.

Disposem d’un Museu de Forja Artística, amb peces recuperades i altres donades pels nostres associats.

ENTITATS COL·LABORADORES