T'ajudem a ser més professional

T’ajudem a ser més professional

Per treballar amb més tranquil·litat

Actualment un negoci suposa una sèrie d’obligacions i compliments que ván mes alla del sector en si, per això t’oferim la facilitat d’orientar-te en els següents serveis complementaris que faran que tot el puguis portar més còmodament.

Comptem amb la col·laboració de professionals del Dret, Gestoria i Auditoriaper resoldre els dubtes que sorgeixen en el sector.

Assessorament Fiscal, Assessorament Comptable,Impost de Societats, Declaració de la Renda, Declaració de Patrimoni, Assessorament Laboral, CEMAC, Confecció d’impostos.

Així com :

Assessorament Legal en accidents de ports,  Assessorament en la defensa del particular,  Assessorament en la revisió de contractes
Reclamació d’impagats, Assessorament Legal Mercantil, Concurs de Creditors. Assessorament Legal General.

Consells d’autoprotecció per a ciutadans des del Gremi de Serrallers de Catalunya:

Mesures de seguretat contrastades. 
L’objectiu de la serralleria professional és prestar el millor servei de seguretat a la ciutadania, aquí li vam mostrar alguns consejas de seguretat que hauria de tenir en compte per a la seva major protecció:Consells de seguretat:

No obri el porter automàtic si desconeix qui crida, no només posa en perill la seva seguretat sinó també la dels seus veïns.
Asseguri’s de tancar bé la porta del seu habitatge, amb dues voltes de clau, tant si va a absentar-se del seu domicili com si va a estar vostè dins, ja que no hi ha millor pany que la que està tancada amb clau.

Mai obri la porta a desconeguts, comprovi la seva identitat per mitjà de l’espiell i desconfiï dels falsos professionals que diuen provenir d’empreses de serveis bàsics com el telèfon, la llum, aigua…

Davant cap concepte deixi les claus en els “amagatalls perfectes”, sota el felpudo o darrere del macetero, i en cas de la pèrdua o el robatori de les seves claus intenti canviar immediatament el pany o el bombillo si fos possible.

En cas d’absència, simuli que la seva casa no està sola, deixi algunes llums posades, la ràdio encesa… i eviti baixar totalment les persianes.
I no oblidi mai fer ús de totes les mesures de seguretat de les quals disposi tot i que vagi a absentar-se només uns minuts

Guardi les seves joies, documents o altres objectes de valor en caixes de seguretat homologades i concordes a les seves necessitats i identifiqui’ls amb el seu DNI o qualsevol altre símbol/signe que permeti recuperar-los més fàcilment en cas que fossin oposats per la policia.
Si ho considera necessari contracti la instal·lació de mesures de detecció electrònica com a alarmes, circuits tancats de televisió… a empreses acreditades que li assessorin sobre el sistema que més s’ajusti a les seves necessitats.

Asseguri les finestres, balconades i zones de fàcil accés des de l’exterior amb cristalls aïllants i inastillables que evitin el trencament del cristall, persianes d’alta resistència i, si fos necessari, reixes massisses amb una separació inferior a 12 cm.

A més, per gaudir d’una completa seguretat, tots els panys que protegeixin el seu habitatge hauran d’estar previstes de bombillos antiganzúa i antitaladroque evitin qualsevol mètode d’intrusió i que ofereixin un sistema eficaç en el duplicat de les seves claus. Unes claus, que hauran de ser de tipus incopiable, autoritzant la còpia de les mateixes només al propietari i únicament amb l’acreditació de la targeta que hagi posat a la seva disposició la Companyia de Seguretat corresponent.Si li és possible, col·loqui’s una porta cuirassada ja que són les que ofereixen el major grau de resistència, amb marcs i frontisses d’acer a prova de palanques i tascons, panys d’alta seguretat, retenedores i amb espiell panoràmic, que permet veure el cos sencer de la persona que crida i observar si algú s’amaga al costat o està ajupit en la porta.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×