Ferratges per a portes

Hem de tenir en compte que les portes d’interior porten uns ferratges diferents a les portes exteriors. Les portes d’interior necessiten un joc de manetes o manilles, uns perns, un set de condemna … En canvi, una porta exterior necessitarà pany, bombeta, frontisses, tiradors o poms, espiell, balda …

Quan vagis a triar els ferratges per a portes, tingues present on va instal·lada cada porta i quin ús tindrà. Amb aquesta informació serà més fàcil decidir quin tipus de ferramentes necessites. També hauràs de tenir en compte l’estètica de les teves portes per triar ferramentes que combinin amb l’estil de casa teva

Vols renovar l’estètica de les teves portes sense invertir en unes noves?
Canviant les ferramentes pots donar una nova imatge als teus portes sense necessitat de grans obres. Si els teus portes estan molt deteriorades pots escatar i tornar-les a envernissar per a restaurar-les. Atreveix-te a pintar-les de un color diferent per a realitzar un canvi complet.

Ferratges per a portes: perns i frontisses

Els perns i frontisses són les ferramentes que s’utilitzen perquè les portes puguin obrir i tancar. Tot i que la funció de tots dos és articular dues superfícies cal saber diferenciar perquè no tenen el mateix ús.

La diferència fonamental entre el golfo i la frontissa és que els perns es poden desmuntar perquè tenen un eix independent en cadascuna de les seves parts. En canvi, les frontisses s’articulen sobre un eix comú que no permet la seva desmuntatge (excepte en models especials). Ull quan compris les frontisses per a portes, guarden mà diferenciant les que obren a esquerres o a dretes.

En portes de pas dels perns i frontisses tenen un desgast constant. Tria ferramentes per a portes amb certificat d’assajos i certificat de conformitat CE com a garantia de qualitat.

 Ferratges per a portes: manetes, manetes, tiradors, poms

Aquest tipus de ferramentes són els més visibles en una porta i en gran mesura dependrà d’ells l’aspecte final de la porta. Hi manetes de roseta o de placa, amb roseta rodona o quadrada, hi ha infinitat de dissenys, acabats i combinacions. Pots veure’ls en el nostre catàleg de manetes.

Quan escullis les manilles dels teus portes hauràs de tenir en compte la resta de ferramentes que porta la porta, tots han de ser del mateix estil i acabat. Pensa també si hi ha portes que necessiten pestell i condemna per buscar els models que millor combinin amb les manilles.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×