Les Reixes Metàl·liques són elements de seguretat que impedeixen que les persones alienes a un habitatge o negoci entrin sense permís. Però com la seguretat no està renyida amb l’estètica, avui dia hi ha moltíssims models de reixes metàl·liques en diferents colors i acabats, i també en diferents materials. L’elecció d’un tipus o un altre dependrà de l’ús que se li vulgui donar a la reixa, de la seva ubicació i del disseny del nostre habitatge o negoci.

 

Els diferents materials en les Reixes Metàl·liques

Trobem reixes metàl·liques de diferents materials com ferro, acer o alumini, totes elles en diferents dissenys i acabats ja que les reixes es poden pintar o laquear a gust del client. Tot i que la instal·lació d’una reixa sorgeix de la necessitat de col·locar un element de seguretat addicional, en molts casos les reixes són un element decoratiu de la façana i és en aquests casos on l’elecció del material respondrà més a una mera qüestió estètica. No obstant això, la seva principal funció és la seguretat i per això els materials més utilitzats són el ferro, l’alumini i l’acer. Dels tres, tradicionalment, el ferro ha estat el material més utilitzat en la fabricació de reixes metàl·liques de totes les formes possibles. La tècnica de fabricació més habitual per a les reixes de ferro és el forjat ja que aquesta tècnica impedeix visualitzar els punts d’unió i les soldadures existents. No obstant això, en materials com l’alumini, les reixes metàl·liques han guanyat terreny en els últims anys i són reixes més lleugeres i pràctiques. A més l’alumini no necessita manteniment i és molt durador en el temps. Per contra, el ferro necessita ser tractat per garantir la seva durabilitat en perfecte estat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×