Benvingut un dia més al bloc del Gremi de Serrallers de Catalunya, amb els més  professionals en la fabricació i instal·lació de finestres d’alumini, en aquesta nova entrada us volem parlar de l’automatització de les persianes, un sistema que cada vegada més, s’està instal·lant a les llars a causa de la comoditat que ens ofereixen en tots els aspectes. A més, aquest sistema permet a aquelles persones amb mobilitat reduïda poder pujar i baixar les persianes del seu habitatge de forma còmoda i segura, sense haver de fer cap esforç.

L’automatització de les persianes a les finestres d’alumini, ens proporciona una major seguretat i estanquitat, tant acústica com tèrmica, la qual cosa ens proporciona un major benestar i ens confereix un important estalvi energètic, ja que en mantenir constant la temperatura interior, el nostre sistema de calefacció o refrigeració no ha de fer un esforç extra. Però vegem com podem automatitzar les nostres persianes.

MOTORS DE PERSIANES

Al mercat existeixen diferents tipus de motors per a persianes, i escollir un no és tasca fàcil si no sabem per on començar, els nostres agremiats  t’assessoraran  sobre quin model és el més adequat per a tu i la teva família, al millor preu i fabricat amb materials de primera qualitat. El primer pas que hem de fer és mesurar la mida de la persiana on anem a instal·lar el mecanisme, ja que en funció de la grandària, necessitarem una potència o una altra. Perquè no és el mateix aixecar una persiana de 3 metres de longitud, que aixecar una d’1 metre. Un cop tenim clares les mesures de la persiana, trobarem al mercat fins a 6 tipus diferents de motors. Des dels més sencillso que s’accionen mitjançant un interruptor, fins als més sofisticats i innovadors que podem accionar mitjançant un dispositiu mòbil.

 

Instal·lació del motor de persiana

Recomanem sempre acudir a un professional per evitar futurs problemes, encara que la seva instal·lació és un procés relativament senzill. El motor de la persiana s’integra en l’eix de la mateixa i es fixa a la paret a través d’un eix fix i un altre mòbil, el que permetrà un moviment suau i silenciós. Actualment, la majoria dels motors de persianes compten amb un sistema de regulació automàtica i un fre d’emergència que fa que siguin sistemes totalment segurs.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×