Sovint, quan vam comprar una casa ens fixem en tots els detalls però passem per alt la porta del garatge, aquesta porta que a més de ser de dimensions bastant grans, es troba totalment a la vista de qualsevol transeünt. Per això, avui al blog deL Gremi, et volem donar alguns consells perquè puguis fer la millor elecció quan decideixis renovar o instal·lar una nova porta de garatge.

QUÈ ENS OFEREIX UNA PORTA DE GARATGE

Per començar, volem posar l’accent en la importància de tenir instal·lada una bona porta de garatge en el nostre habitatge, ja que a més de ser un element arquitectònic important dins el conjunt de l’edificació, ens confereix seguretat i ens evita robatoris i danys majors. Quan parlem d’una bona porta de garatge, ens referim a aquella porta que ens de seguretat i que sigui de fàcil obertura, que estigui en acord amb el disseny de l’habitatge i que sigui aïllant. Així mateix, trobem al mercat la possibilitat d’instal·lar un motor per automatitzar i que sigui molt més còmode per a nosaltres obrir o tancar la porta.

 

TIPUS DE PORTES DE GARATGE

Per referir-nos a tipus de portes parlarem de la classe d’obertura que ens ofereix, recordem que aquesta pot ser manual o automàtica, recomanem instal·lar un sistema automatitzat que ens proporcioni un moviment suau i constant que farà que la nostra porta de garatge conservi per més temps el seu estat original. A més de ser un sistema més segur que pot evitar més d’un accident.

Així, podem parlar de portes basculants, que llisquen de manera paral·lela al sostre i que són més econòmiques i fàcils d’automatitzar. A més, li podràs afegir una porta de vianant. És aquest cas, necessitarem disposar d’una superfície prou gran per poder obrir i tancar la porta. D’altra banda, tenim les portes seccionals, les quals divideixen la porta en dos parts que llisquen verticalment mitjançant unes guies per un rail. Aquest sistema no ocupa espai i s’adapta perfectament a la superfície del sostre del garatge, a més de provenir d’un gran aïllament i ser molt silenciós.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×