En l’article anterior, et parlem sobre les característiques de les portes de garatge i et vam donar algunes opcions per escollir el model que millor complís amb les teves necessitats. Avui, volem continuar ajudant-te i des  del Gremi volem explicar més detalladament el procés d’elecció d’una porta de garatge.

 PER ON COMENÇAR

El primer que hem de fer quan ja hem decidit el tipus de porta de garatge que volem instal·lar en el nostre habitatge, és prendre les mesures necessàries perquè el fabricant pugui fer-nos la porta dels nostres somnis. Però com puc prendre les mesures? Molt fàcil, hauràs de tenir en compte diferents aspectes. En primer lloc s’ha de mesurar l’altura i longitud del buit, a continuació mesurarem l’alçada de la llinda i l’espai entre aquest i el sostre, que és l’espai o biga on es recolzen les càrregues superiors del buit. Dues mesures més que no poden faltar són l’ample entre el marc i el mur esquerre, i entre el marc i el mur dret.

AUTOMATITZAR LA PORTA DEL GARATGE

Una altra de les opcions que oferim passa per automatitzar la porta. Guanyarem en seguretat i comoditat. Recomanem sempre que siguin sistemes silenciosos i de primera qualitat. Podem distingir entre dos tipus de motors: els motors de cadena i els de corretja. Els primers funcionen com la cadena d’una bicicleta i està indicat per a portes d’un màxim de 60 quilograms de pes i amb una superfície de no més de 8 m2. Els segons, són semblants a les corretges dels cotxes, consisteixen en una cinta d’elastòmer adaptada a càrregues pesades, és més potent que l’anterior i suporta fins a 80 quilograms de pes i 10 m2 de superfície.

I PER ÚLTIM… EL MANTENIMENT!

Sigui quin sigui el tipus de porta de garatge que vagis a instal·lar, aconsellem fer-li un manteniment periòdic per assegurar-nos que la nostra porta segueix complint amb la seva funció sense problemes. Recomanem utilitzar olis o lubricants amb base de silicona i no grassa per lubricar els rails o sistemes d’obertura. A més, si tries instal·lar una porta d’alumini, evitaràs haver de polir, pintar o envernissar, ja que l’alumini té un manteniment gairebé nul i serà suficient amb netejar la superfície amb aigua i sabó neutre

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×