Panys assegurances darrere la teva porta

De vegades, un pany simple en les portes del nostre llars ens causa certa sensació d’inseguretat, i les que són més segures solen ser un tant costoses.

Si estàs travessant per aquesta situació, la solució és molt senzilla: col·locar panys darrere de la porta per tenir més seguretat, tot i que has de tenir clar que aquests només funcionaran si hi ha algú dins de la casa que pugui tancar-los. És clar que hi ha al mercat alguns que també tenen clau, però no és el comú ni el més econòmic.

Contingut:

Panys assegurances darrere la teva porta.
Com col·locar un forrellat.
Per instal·lar panys a la porta, el primer que has de fer és seleccionar el que més et convingui segons la mida i el gruix de la porta; no sempre el més gran és el més indicat. Un cop l’hagis comprat, tingues a mà un llapis, trepant elèctric i el tornavís de pala o d’estries, segons siguin els cargols del forrellat. Ja a punt per a la instal·lació, posem mans a l’obra seguint aquests simples passos:

Com posar un forrellat

1. Selecciona el lloc exacte on el instal·laràs. Sostingues el forrellat sobre la porta amb una mà i amb l’altra agafa el llapis i marca, a la mateixa altura, els llocs exactes on aniran els cargols, tant del forrellat com del passador.

2. En la vora de la porta, mesura la mida del cargol i després fes una petita marca a la metxa del trepant, per evitar que accidentalment traspassis la porta.

3. Sobre les marques realitzades, fes els forats amb el trepant.

4. Presa de nou el forrellat, els cargols i el tornavís. Fent una mica de malabarisme, sosteniment fermament el forrellat contra la porta, introdueix el primer cargol i prénsalo amb el tornavís. Repeteix el procediment amb tots els cargols.

A punt, la teva porta estarà mes segura amb el forrellat nou

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×