La porta d’accés principal a la llar, la que dóna a la via pública, és la més important en matèria de seguretat. Vegem què podem fer per reforçar-la i prevenir robatoris o vulnerabilitats.

Com reforçar la seguretat a la porta principal

La porta principal de la llar és, en molts casos, el punt de major fragilitat. La poca practicitat de les reixes mòbils i els dissenys estandarditzats amb els que se solen construir fan d’aquest accés un de molt propens a la vulnerabilitat. Però hi ha algunes bones maneres de millorar la seguretat de la nostra casa i la protecció de la nostra família, fent petits canvis.

Tipus de portes d’accés més segures

La porta buida, aquesta elaborada amb dos simples plaques muntades a una estructura, és una de les més insegures. El millor és comptar amb una porta sòlida, massissa, elaborada amb una placa de fusta de no menys de 5 centímetres de gruix.
No obstant això, solen ser bastant costoses, de manera que una bona idea és elaborar un marc metàl·lic de barres creuades que es col·loqui per dins de les tradicionals portes buides, de manera que si malfactors opten per trencar la seva estructura es trobin de ple amb barres de metall que els impedeixi l’accés.

D’altra banda, les portes de metall són també més resistents que les de fusta, i molt més econòmiques que les sòlides o massisses. Molts les deixen de banda a causa de la seva aparença poc estètica, però hi ha un bon truc per aplicar: munta panells o entablonados de fusta per sobre la porta metàl·lica, per donar-li l’estètica desitjada i mantenir la seva protecció.
En fer-ho, també pots col·locar farcit d’aïllament, com a simples planxes de isopor o poliuretà expandit, entre la fusta decorativa i el metall, millorant així l’aïllament tèrmica de la llar.

Mesures de seguretat extra per a les portes d’accés

A la porta principal situada directament sobre la sendera o via pública és necessari comptar amb un espiell, de preferència electrònica, que et permeti observar qui és el visitant, fins i tot abans d’apropar-te a la porta i patir enganys.
En el cas de comptar amb certa distància entre la via pública i la porta d’accés, un espiell comú pot ser suficient, en la mesura que recordis el valuós del seu ús.

Assegura’t de seguir sempre els consells de seguretat: mai li obris a estranys, mantingues la porta tancada amb clau, i no confiïs ni tan sols dels aparents desvalguts que arriben demanant auxili: sempre és recomanable trucar per ells als serveis d’emergències, abans que convidar-los a passar a la nostra llar.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×