BENEFICIS DE TENIR UN PANY AMB DETECTOR DE PRESÈNCIA A L’ENTRADA PRINCIPAL

La seguretat de les nostres propietats és un tema que ens ha d’importar a tots, ja que en l’actualitat hi ha molts casos de robatoris a les propietats privades, però generalment això passa en llocs on no existeix o són molt poques les mesures a preses pels propietaris per protegir la seva inversió, per als serveis de serrallers és indispensable que tinguis els millors productes de seguretat per contrarestar l’acció dels delinqüents, ja que és l’única manera de protegir-nos d’aquestes persones sense escrúpols.
Hi ha panys que vénen amb sensors de detecció de moviment molt útils per protegir les nostres cases de la presència dels lladres, aquests sensors s’activen per alertar els propietaris i veïns que alguna cosa estranya està passant, el que genera sorpresa als lladres perquè aquests sensors no són visibles, encara que hi ha models d’aquests sensors que no emeten alarmes sonores, sinó que emeten un avís als propietaris mitjançant un missatge de text o trucades avisant-los que estan sent robats.

Encara que hi ha persones que dubten de l’efectivitat d’aquests sensors pel fet que puguin donar falses alarmes, però la veritat és que són moltes proves realitzades a aquests sensors abans de treure’ls a la venda, els serrallers de confiança recomanen aquest sistema àmpliament gràcies a la seva eficaç funcionament, aquest sistema de seguretat evita que els lladres entrin a casa teva sense ser vistos ni escoltats, ja que la sirena que emet és bastant fort, tingues present que la potència de la sirena dependrà dels decibles que utilitzi.
A continuació els direm els beneficis d’aquest tipus de sensors esperem que aquest informació us sigui útil per prendre la decisió d’adquirir una propietat.

1. Més seguretat: ja que aquest sistema pràcticament invisible ja que els lladres no la poden observar a simple vista podràs estar segur que els lladres no van a poder entrar a la teva propietat sense que ho sàpigues, molts d’aquests sensors estan connectats amb empreses de seguretat que actuessin de manera immediata a l’activar l’alarma.

2. En emetre la sirena no només tu la podràs escoltar sinó que també serà escoltada pels veïns més propers, el que és molt beneficiós perquè podran trucar a les autoritats perquè procedeixin a la captura dels delinqüents.

3. No necessitaràs un altre sistema de seguretat per reforçar l’entrada de casa teva perquè amb aquests sensors tindràs tot el que necessitis.

És important que sàpigues que aquests tipus de sensors han de ser instal·lats per serrallers professionals ja que això depèn del seu bon funcionament, recorda que la seguretat dels teus éssers estimats ha de ser el més important en el món i per aquesta raó has de tenir a casa teva els millors productes de seguretat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut