Moltes persones avui en dia estan utilitzant claus d’emergència, amb la finalitat de tenir una opció si es presenta algun problema amb les seves claus però moltes vegades aquestes persones tenen a deixar aquestes claus en llocs bastant obvis per als lladres.
Llocs com testos, sota la catifa, és a dir qualsevol lloc prop de la porta principal o posterior, sense tenir en compte el risc que corren en deixar la clau en aquest lloc, ja que si els lladres es posen a buscar aquesta clau la podran trobar fàcilment i així podran entrar a casa teva, pis o establiment comercial de manera ràpida.
Els serrallers amb més experiència recomanen a tota distingida clientela que han de mantenir segura aquestes claus de les mans dels amics, l’aliè ja que com vam dir anteriorment la podrien aconseguir fàcilment. El idea és que aquestes claus estiguin col·locades estratègicament perquè davant d’una emergència només els membres de la família sàpiguen on estan i puguin ingressar a la propietat. Hagut molts casos que les persones han deixat les claus en llocs comuns o a simple vista i els lladres han aprofitat aquest descuit per al seu benefici.
És per això que des del Gremi de Serrallers de Catalunya recomanem a totes les perones que deixin les seves claus d’emergència en llocs ben segurs, perquè els lladres no les puguin trobar i quan les vagis a utilitzar, abans de buscar-les t’has de fixar que ningú et aquest observant perquè s’ha de tenir molt en compte que els lladres sempre estan rondant. Potser es fixin en on aquesta la clau, per això també és recomanable que només la utilitzis en veritables casos d’emergència perquè si sempre vas al mateix lloc a buscar-la algú podria veure’t.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×