Tenint en compte que a mesura que augmentem el grau de protecció d’una porta augmentem les dificultats a què el lladre s’ha d’enfrontar intentarem oferir una sèrie de recomanacions en portes de seguretat que els ajudi a establir el nivell de seguretat de les mateixes.

Recomanacions en portes de seguretat:

El nivell de seguretat de la seva porta, depèn del mètode amb el qual ha estat fabricada, dels materials utilitzats i dels components de seguretat que tingui. Com més impediments instal amb punts de tancament independents, més difícil serà violar la seguretat de la seva porta.
La seguretat de l’accés és tan fort com ho sigui el punt més feble.
Compari tots els elements de la porta per tenir una valoració real de la seguretat, marc + porta + dispositiu de tancament + instal·lació.
No val de res una porta amb un marc molt fort si els dispositius de tancament són fàcilment accessibles.
I el contrari, de res val uns dispositius de tancament segurs si el marc o la porta no ho són.
El subministrador ha de lliurar-li un manual complet un cop realitzada la instal·lació, perquè tingui un desglossament dels components de la porta, i en cas de manteniment o substitució, exigeixi materials d’almenys la mateixa qualitat. En Aperkey som distribuïdors oficials de portes de seguretat.
El disseny del pany instal·lada a la porta, ha d’impedir en qualsevol situació que pugui ser susceptible de tècnica silencioses i ràpides d’obertura com el “tarjetazo”, “impresioning”, etc.
El cilindre de seguretat instal·lat a la porta, ha d’impedir altres tècniques com el “bumping”. Els recordem que disposem d’uns cilindres de seguretat antibumping en qualsevol de les nostres botigues. I aprofitem per informar que inaugurem nova botiga de serrallers a Gijón des de la qual continuarem oferint els nostres serveis de serralleria.