Les finestres amb Reixes de Ferro donen personalitat a la façana d’un habitatge, però la majoria de la gent decideix comprar reixes per a finestres exclusivament per seguretat. Viuen a la planta baixa d’un edifici o en una casa i opten per aquesta opció perquè consideren que és la més segura.

És convenient valorar prèviament si cal instal·lar aquest tipus de proteccions o hi ha altres més convenients, com vidres blindats, alarmes o detectors de presència.

La particularitat de la zona on vives, les característiques físiques de l’habitatge, seguretat que necessita la teva llar i com no, el pressupost, són factors a tenir en compte per prendre la decisió.

Preus de reixes per a finestres barates

Quant costa posar reixes de forja? Si necessites reixes per a finestres a preus econòmics aquesta és la teva oportunitat, a internet trobes empreses que omplint una sol·licitud del que necessites et s’ofereixen diversos pressupostos d’empreses properes al teu domicili.

Models de reixes de finestres

Abans de llançar-te a comprar reixes per a cases has de tenir en compte una sèrie de criteris, com els models i els materials en els quals es fabriquen per prendre la decisió final de forma encertada:

Tipus de Reixes de Seguretat Per a Finestres

La seguretat per a finestres de casa teva és important, però també el tipus de reixa que compris ja que determina la funcionalitat i operativa diària.

Reixes fixes: s’instal·len incrustades en el buit de la finestra o en la façana i requereixen obra sempre que no vagin cargolades. Segons el disseny, aquestes reixes per a finestres tenen preus més alts però són les més boniques.

També són les més segures davant robatoris, un lladre no podrà entrar, però tampoc es podran utilitzar com a sortida davant d’una emergència dins de l’habitatge.
Reixes extensibles o plegables: són aptes per finestres corredisses. La instal·lació és similar a les fixes, són menys segures per que es poden obrir lateralment tot i que quan estan tancades són robustes. Estèticament són més lletges.
Reixes interiors desmuntables: la seva instal·lació no requereix obra, van ancorades a l’interior de la finestra i les pots posar o retirar quan sigui necessari.

Són les més barates i se solen utilitzar per protegir els buits quan estan obertes encara que tenen l’inconvenient que són menys segures que les fixes davant robatoris i que necessites diverses si obres més d’una finestra a la vegada.

S’utilitzen habitualment en plantes baixes que donen al carrer i com reixes seguretat per a nens, eviten que es treguin el cap per la finestra.

Com mantenir les reixes exteriors

Les reixes per a finestres de forja a l’estar a la intempèrie és inevitable que amb el temps es deteriorin, això sí, podràs allargar el seu manteniment si les compres galvanitzades (consisteix a aplicar a l’acer una capa de zinc que prevé la corrosió) o les protegeixes 1 vernís antioxidant transparent.

Independentment, et donem uns consells per tenir les reixes de seguretat en bon estat:

Si estan bé: només has de passar una baieta amb aigua i sabó o un drap amb alcohol. Si té elements adherits també pots fregar amb un fregall i unes gotes d’oli per lubricar. Petita crosta de corrosió: si s’ha format una crosta marró que indica inici de corrosió, llavors cal intervenir i passar un raspall de truges metàl·liques o fregar amb llana d’acer. Crosta gran: si la reixa està molt descuidada convé utilitzar un raspall d’acer com a accessori del trepant elèctric per a les superfícies àmplies i un microtorno amb raspall de pues per a les zones més recòndites. Finalment en funció del manteniment aplicat hauràs de pintar. Després de netejar, desengreixar i aplicar una imprimació antioxidant o mini de plom, pots donar dues mans d’esmalt sintètic i et quedaran les reixes de les finestres com noves

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×