Sistemes de Claus Mestres

Un sistema de claus mestres és una estructura jerarquitzada, segons la qual determinades claus poden obrir un nombre predefinit de portes. A més d’oferir millor control i evitar despeses a reposar claus, és molt pràctic, ja que hi ha un menor nombre de claus en circulació. També proporciona un ràpid accés a totes les dependències dins un mateix edifici, el que no només és pràctic per al personal de seguretat i d’administració, sinó que pot salvar vides en cas d’emergència.

En l’exemple anterior, el conserge tindria una clau mestra amb la qual es pot obrir totes les portes i tipus de tancaments existents en l’edifici. El gerent a càrrec de la planta baixa, tindria una clau submaestra A que obre la porta principal i tots els panys de la seva planta i el mateix amb la clau submaestra B etc.

Cada empleat pot tenir una clau que obre la porta principal, la de la seva pròpia oficina i els seus arxivadors. Sempre i quan el cilindre del pany sigui del mateix model, les claus funcionen amb diferents tipus de panys ja siguin en portes, fitxers, cadenats, etc.

Quines són les aplicacions dels sistemes de claus mestres?

Un pla de claus mestres és l’essència d’un control d’accés mecànic modern. Es recomana per a tot tipus d’edificis, des de cases particulars i blocs d’apartaments, a organitzacions mitjanes o grans amb necessitat de cent claus o més. És imprescindible en els següents casos:

Per mantenir el control sobre qui té la clau que dóna accés a determinades zones per motius de seguretat.
Per eliminar la necessitat d’haver de portar massa claus resultant més còmode i pràctic.
Per raons de seguretat, per exemple, quan els serveis d’emergència necessiten un accés ràpid a totes les habitacions les 24 hores del dia sense haver de buscar cada clau. Bon exemple d’això és en residències de malalts, llars d’avis o allotjaments per a estudiants

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content