Mitjançant la Gremi, rebràs tot l’assessorament necessari per a complir correctament amb la normativa que afecta el nostre sector. Un servei il·limitat per als nostres agremiats, i pot fer tantes consultes com necessiti.

Les normes, directives i reglaments que afecten els professionals en el sector de les portes de garatge, les novetats de les mateixes, els documents que han de completar per complir amb el marcatge CE, com hem adequar les portes de garatge ja instal·lades, què he lliurar en aquests casos, són només algunes de les consultes que diàriament professionals i empreses fabricants, instal·ladors o mantenidors de portes automàtiques ens realitzen.

Un servei que et permet gaudir de la tranquil·litat d’estar informat i actualitzat de tot el relacionat amb el nostre sector.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×