Un pany de seguretat, està formada per un mecanisme molt més complex que el d’un pany convencional. Tot i això no serà cap tasca impossible de realitzar. Al Gremi de Serrallers de Catalunya, els nostres agremiats t’expliquen.

Pasos necessaris.

El primer que hauràs de fer és treure la teva pany vella, procedeix a treure els embellidors de la mateixa, fa servir el tornavís apropiat per treure els cargols que subjecten els mateixos. Un cop realitzat això veuràs com tot el mecanisme del teu pany de seguretat queda exposat, comença traient les peces superiors en inferiors del teu pany, desmunta el forrellat principal fins treure la placa central del pany de seguretat. Hauràs de fer el mateix amb el teu marc i els panys que estaran a la porta.
Si has decidit reemplaçar el teu pany de seguretat per una de la mateixa marca ja tindràs gairebé la meitat de la feina feta ja que només et queda col·locar de nou tot al seu lloc sense major esforç.
Si ets nou en la instal·lació de panys de seguretat meu consell és que consideris l’opció de treure del tot de porta ja que et permetrà instal·lar la teva nova pany d’una forma més còmoda per a tu. No obstant això, el procediment és el mateix. També caldrà que consideris seguir al peu de la lletra les instruccions del fabricant.
Aquests articles poden interessar:

Els cadenats de l’amor
Treure clau encallada d’un pany
Susutituir les frontisses d’un armari

Canviant el meu pany de seguretat

Llavors el primer que necessites fer és instal·lar la placa principal del pany, aquesta és la base de tot el mecanisme fes-ho de manera correcta i utilitzant un tornavís manual ja que això et permetrà tenir un control sobre la pressió que exerciràs als cargols. En aquest punt com només canviaràs un pany per una altra no cal l’ús de trepant elèctric o obrir un altre aguajero ni tampoc adaptar els teus portes als contorns dels panys entre d’altres.
Un cop hagis fet això, procedeix a inserir el cilindre i la placa del pany pel forat que haurà d’estar al mig de la placa principal, tingues en consideració que la ranura per ingressar la clau deu quedar a la part externa de la porta. És a dir la cara de la porta que dóna cap a l’exterior de casa teva.
Ara bé, instal·les els dos panys de la teva porta que han de portar exactament amb la part superior de la placa que vas instal·lar amb anterioritat, com sabràs només hauràs de prendre en comptes la posició dels panys que estaven anteriorment així mateix instal·la les plaques complementàries, tant del costat superior com del costat inferior.
Hauràs d’adaptar el cilindre al forrellat principal del pany, notessis que a la part de darrere teu pany té una obertura en forma de pera, i la teva cilindre en uns dels extrems una espècie de ranura, això indica que serà per aquest extrem que hauràs d’introduir el teu cilindre, fes-ho amb cura sentirà que calça i d’aquesta manera has de col·locar el cargol per assegurar-la, procedeix a instal·lar el teu pany principal recolzada de la placa principal que vas instal·lar al principi.
Prova el funcionament del teu pany, en passar la clau sortiran els botons, allà et caldrà ajuntar una espècie de vara que posseeixen els panys superior i inferior amb la una verilla que sobresortirà de la teva pany en girar la clau, això ho podràs aconseguir amb l’ajuda d’un cargol especial per a això.
Comprova que el teu pany funcioni correctament, i allà ja obris instal·lat correctament el teu pany de seguretat, tingues presenta que cal posar la teva porta en el marc original de la porta, així mateix col·loca els embellidors i l’assegurança que segurament porta la nova pany per al forrellat principal. Finalment col·loca de nou el marc que havies retirat.
Com sabràs llavors, no fa falta molt per canviar un pany de seguretat, molt menys si has disposat substituir-la per una altra de la mateixa marca i model ja que no caldrà modificacions i els forats que abans estaven podràs usar-lo per instal·lar la teva nova pany.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×