En qüestions de bricolatge o petits canvis de pany, canviar cilindres, obrir portes o finestres tancades, no es necessita ser un gran expert, ni tampoc tenir una professió de manyà que ens ajudi en qualsevol problema que es presenti en casos que tinguin a veure amb portes, finestres, assegurances, entre molts i diversos problemes.
Tampoc s’ha de tenir un taller de serralleria complet que ajudi a solucionar aquests problemes esmentats, només amb tenir les eines més importants i que ens puguin servir per a la solució d’aquests, n’hi ha prou i és clar, només tenir les ganes, paciència i un mínim de coneixements que ens proporcioni arreglar tot.
Eines Bàsiques de Serralleria que es poden Tenir a Casa

Rossinyols:

S’usen per obrir panys de forma senzilla i neta sense danyar-les i que consisteix en un filferro fort doblat en una punta. En molts països s’han fet competències d’obrir panys amb aquest tipus d’eina, encara que s’ha de realitzar un estudi profund, ja que no és gens fàcil.

Claus de percussió:

S’utilitzen  amb un martell, introduint-la al pany i colpejant fins que es separa el pestell, i surti per l’altre costat.

Extractor de cilindres:

S’utilitzen normalment per extreure una clau trencada que s’ha quedat dins d’un pany. Quan no es té una, es pot fer la mateixa funció amb unes pinces de treure celles, que les podem tenir a la mà sempre.
També podem tenir entre les nostres eines que serveixin per serralleria:
Tornavís que solen ser d’estries o plans
Trepant que serveix per obrir buits
Martell que serveix per colpejar qualsevol cosa
Entre moltes altres més que solem tenir a casa i que podem fer servir per arreglar tot problema que es presenti de pany.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×