Pot passar que en alguna ocasió que vagis sortint de casa teva, s’embussi la clau o es parteixi per la meitat dins del pany. Això succeeix molt més freqüent del que imagines. El mal estat en què es mantenen alguns panys, provoquen danys posteriors que poden ser irreversibles per un pany o cilindre.

A continuació et donarem valuosos consells de serralleria per sortir del problema i poder treure la clau del pany sense necessitat de gastar grans sumes de diners. Tu mateix pots fer-ho de forma senzilla i sense trucar als bombers.
El primer que has de fer és mantenir la calma i la paciència. Hauràs invertir unes hores per solucionar aquest problema però intentar-serà de gran benefici per a tu, perquè aprendràs a resoldre aquestes eventualitats per tu mateix.
El primer que has de fer és apel·lar per eines bàsiques com un tornavís, forquilles, un mall o martell i claus que no utilitzis.
Fes un primer intent per treure la clau encallada amb una forquilla. Comencem des del més simple al més complex. Introdueix la forquilla o ganxo pel costat oposat del pany on es va encallar la clau i empeny amb força perquè la clau caigui a terra i surti. Si la clau no pertany a un sistema especialitzat aquest serà un bon mètode per aconseguir-ho.
Si el mètode anterior no funciona, el millor que pots fer és posar oli al pany i una altra de les claus que pertanyen al cilindre. Introdueix en l’extrem oposat a on està la clau encallada i empeny amb força per buscar novament que la clau surti disparada i caigui a terra.
Si el consell anterior no treu la clau, hauràs de procedir llavors a desinstal·lar el cilindre. Treu els cargols del cilindre de la porta, memoritza molt bé on estan ubicats els accessoris i peces i instal·la un nou cilindre o pany.

Per instal·lar una nova pany hauràs de comprar una del mateix model a la danyada i analitzar molt bé com van distribuïdes les peces i cargols per posar la nova de manera fàcil.
Ajuda’t amb el mall per treure el pany de l’orifici de la porta després que s’hagi encallat la clau. Fes servir el tornavís com un cisell que hauràs de empunyar contra el cilindre i donar un fort cop amb el mall perquè caigui el pany i puguis col·locar la nova.
Aquests consells útils poden ajudar-te en cas que s’embussi la clau dins el cilindre del pany de la teva porta. Si s’ha partit, no tens més opció que canviar la clau per una de nova.
Tu mateix pots resoldre certes eventualitats de manera que no hagis d’acudir a tercers o gastar molts diners per problemes que sí que tenen solució.
Compta sempre amb els nostres consells i aprendràs a gestionar aquests problemes domèstics amb els teus panys, frontisses, claus, cilindres o sistemes de seguretat de portes i reixes.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×