Cada vegada són més les persones que acudeixen a professionals de la fusteria d’alumini a Barcelona, ​​Madrid o qualsevol altra ciutat a la recerca de solucions adequades per als tancaments de la llar. Un dels models més sol·licitats actualment són les finestres corredisses, també anomenades lliscants.

La principal característica d’aquest tipus de tancament per a la llar és que el sistema d’obertura es lliscarà per carrils, provocant que ocupin molt poc espai a l’obrir-se. És una opció molt indicada per a grans buits, habitacions amb poc espai interior o per envidraments que resultin excessivament pesats.

Això sí, aquestes opcions tenen també un petit inconvenient, que no és altre que un baix nivell d’aïllament, tant tèrmic com acústic, així com una estanquitat lleugerament inferior a les finestres habituals. Això sí, aquests petits errors poden millorar gràcies als nous sistemes de ferramentes metàl·lics, així com per la inclusió de pelfes a les zones superiors i inferiors.

Les empreses professionals de fusteria d’alumini a qualsevol altra ciutat seran capaços d’oferir una àmplia gamma de sistemes lliscants, com poden ser les corredisses estàndard, les oscil·loparal·leles, les guillotines o les elevadors. Hi ha un altre tipus molt similar, les finestres fixes. No obstant això, únicament funcionaran per permetre el pas de llum.

Però, sens dubte, el sistema més habitual és el de corredissa o corredissa. La seva característica més destacada és que permet que les fulles de les finestres llisquin horitzontalment per sobre d’uns carrils cap a algun dels costats. Aquests tancaments permeten des de 2 fins a 4 divisions, permetent únicament una obertura del 50%.

Un dels punts més avantatjosos d’aquests treballs de fusteria d’alumini a Barcelona, ​​Madrid o qualsevol altra ciutat és que són fàcilment adaptables a qualsevol espai, però també a qualsevol estètica o mobiliari amb què compte la casa. Sense oblidar el fet que permeten l’ús de tot tipus de cortines o estors.

En darrer lloc, cal no passar per alt que les finestres corredisses són realment resistents a tot tipus de condicions meteorològiques adverses, com pot ser la pluja, neu o vent.

Cada vez son más las personas que acuden a profesionales de la carpintería de aluminio en Barcelona, Madrid o cualquier otra ciudad en busca de soluciones adecuadas para los cierres del hogar. Uno de los modelos más solicitados actualmente son las ventanas correderas, también llamadas deslizantes.

La principal característica de este tipo de cierre para el hogar es que el sistema de apertura se deslizará por carriles, provocando que ocupen muy poco espacio al abrirse. Es una opción muy indicada para grandes huecos, habitaciones con poco espacio interior o para acristalamientos que resulten excesivamente pesados.

Eso sí, estas opciones tienen también un pequeño inconveniente, que no es otro que un bajo nivel de aislamiento, tanto térmico como acústico, así como una estanqueidad ligeramente inferior a las ventanas habituales. Eso sí, estos pequeños errores pueden mejorar gracias a los nuevos sistemas de herrajes metálicos, así como por la inclusión de felpas en las zonas superiores e inferiores.

Las empresas profesionales de carpintería de aluminio en cualquier otra ciudad serán capaces de ofrecer una amplia gama de sistemas deslizantes, como pueden ser las correderas estándar, las Osciloparalelas, las guillotinas o elevadores. Hay otro tipo muy similar, las ventanas fijas. Sin embargo, únicamente funcionarán para permitir el paso de luz.

Pero, sin duda, el sistema más habitual es el de corredera o corredera. Su característica más destacada es que permite que las hojas de las ventanas deslicen horizontalmente por encima de unos carriles hacia alguno de los lados. Estos cierres permiten desde 2 hasta 4 divisiones, permitiendo únicamente una apertura del 50%

Uno de los puntos más ventajosos de estos trabajos de carpintería de aluminio en Barcelona, Madrid o cualquier otra ciudad es que son fácilmente adaptables a cualquier espacio, pero también a cualquier estética o mobiliario con que cuenta la casa. Sin olvidar el hecho de que permiten el uso de todo tipo de cortinas o estores.

Por último, no hay que pasar por alto que las ventanas correderas son realmente resistentes a todo tipo de condiciones meteorológicas adversas, como puede ser la lluvia, nieve o viento.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content