Cada vegada són més les persones que acudeixen a professionals de la fusteria d’alumini a Barcelona, ​​Madrid o qualsevol altra ciutat a la recerca de solucions adequades per als tancaments de la llar. Un dels models més sol·licitats actualment són les finestres corredisses, també anomenades lliscants.

La principal característica d’aquest tipus de tancament per a la llar és que el sistema d’obertura es lliscarà per carrils, provocant que ocupin molt poc espai a l’obrir-se. És una opció molt indicada per a grans buits, habitacions amb poc espai interior o per envidraments que resultin excessivament pesats.

Això sí, aquestes opcions tenen també un petit inconvenient, que no és altre que un baix nivell d’aïllament, tant tèrmic com acústic, així com una estanquitat lleugerament inferior a les finestres habituals. Això sí, aquests petits errors poden millorar gràcies als nous sistemes de ferramentes metàl·lics, així com per la inclusió de pelfes a les zones superiors i inferiors.

Les empreses professionals de fusteria d’alumini a qualsevol altra ciutat seran capaços d’oferir una àmplia gamma de sistemes lliscants, com poden ser les corredisses estàndard, les oscil·loparal·leles, les guillotines o les elevadors. Hi ha un altre tipus molt similar, les finestres fixes. No obstant això, únicament funcionaran per permetre el pas de llum.

Però, sens dubte, el sistema més habitual és el de corredissa o corredissa. La seva característica més destacada és que permet que les fulles de les finestres llisquin horitzontalment per sobre d’uns carrils cap a algun dels costats. Aquests tancaments permeten des de 2 fins a 4 divisions, permetent únicament una obertura del 50%.

Un dels punts més avantatjosos d’aquests treballs de fusteria d’alumini a Barcelona, ​​Madrid o qualsevol altra ciutat és que són fàcilment adaptables a qualsevol espai, però també a qualsevol estètica o mobiliari amb què compte la casa. Sense oblidar el fet que permeten l’ús de tot tipus de cortines o estors.

En darrer lloc, cal no passar per alt que les finestres corredisses són realment resistents a tot tipus de condicions meteorològiques adverses, com pot ser la pluja, neu o vent.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×