Segons l’empresa de serralleria Mon Clau localitzada a Barcelona, ​​un 80% dels panys mecàniques estan en perill de ser obertes per mitjà d’aquesta tècnica. Per això és recomanable fer una ullada a la porta d’entrada, contactar amb un manyà professional i evitar el bumping realitzant un canvi de pany per col·locar una més moderna que no permeti aquesta obertura il·legal.

Si realment volem conservar la seguretat de la nostra llar, cal comptar amb els serveis de serrallers professionals a Barcelona que siguin capaços de aconsellar-nos què pany és més idònia per evitar el bumping i altres tècniques de robatori. Actualment és Barcelona la ciutat més afectada, però no seria tan estrany que aquesta forma de robar comenci a incrementar-se en la resta de ciutats espanyoles en els pròxims mesos, sobretot en els mesos d’estiu, quan milers d’habitatges estan tancades mentre els seus habitants es traslladen a un altre lloc per passar les seves vacances.

És més, serrallers professionals i experts en seguretat afirmen que cal no deixar persianes baixades o signes d’inactivitat a la llar quan una família es va uns dies de vacances. És més prudent deixar les persianes aixecades, no penjar fotografies de vacances a les xarxes socials fins que no es torni a casa i prendre una sèrie de mesures que dificulten l’accés informatiu dels delinqüents.

En definitiva, és possible evitar el robatori per bumping amb l’ajuda d’un manyà Barcelona que canviï el pany del teu domicili i et doni una sèrie de consells per mantenir-te alerta sobre aquesta tècnica de robatori tan utilitzada a la zona durant aquests últims mesos.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×