Tal com afirma Grup Almansa, amb l’alumini com a aliat és més fàcil dissenyar, construir i crear espais i edificis amb certes dosis d’espectacularitat. Les modernes finestres i portes d’alumini utilitzen la tecnologia per oferir un alt nivell de funcionalitat i, a més, no només són populars gràcies a la seva estètica neta, sinó que també es venen en un espectre de colors per adaptar-se a qualsevol esquema.

L’alumini s’ha convertit en el material preferit dels arquitectes i dissenyadors per a portes i finestres en les estructures modernes. Aquestes portes i finestres ja no s’assemblen a les d’alumini instal·lades fa unes dècades. El seu disseny ha estat modificat per encaixar amb l’estil contemporani. No només són assequibles i funcionals, sinó que fins i tot poden afegir-se al disseny arquitectònic “, assegura Juan Almansa, director gerent de Grup Almansa.

Avantatges que ofereix aquest material als professionals del sector:

Varietat d’aplicacions. És un material mal·leable, pel que aporta molts usos que se li pot donar, com tancaments, façanes, portes, finestres, baranes o reixes … Mentre que altres tenen certes limitacions, aquest ofereix un ampli ventall de possibilitats.
Baix nivell de manteniment. A l’hora d’instal lar qualsevol element, una de les característiques més buscades és que no necessiti grans cures ni una dedicació extrema, requisits que l’alumini compleix de sobres.
Propietats físiques. L’alumini és lleuger, resistent a la corrosió i als agents externs, mal·leable, durador … En definitiva, les seves característiques són les més buscades per a la instal·lació de qualsevol estructura o element.
Altes possibilitats estètiques. En comptar amb una àmplia gamma d’aliatges, el professional podrà treballar l’alumini fins a aconseguir múltiples acabats: lacats a color, imitació a la fusta, anoditzats, tractaments mecànics, etc.
Gran nivell de seguretat. En ser difícilment inflamable, aporta seguretat a qualsevol edifici o construcció, ja que és altament resistent contra el foc i les altes temperatures.