La tecnologia i les joies s’han convertit en el botí més sol·licitat pels lladres que entren a robar i surten per la mateixa porta d’entrada de l’habitatge.

Els robatoris són, per desgràcia de la societat, el pa nostre de cada dia. En grans ciutats com Madrid o Barcelona coneixem nous casos de robatori que tenen lloc qualsevol dia ia qualsevol hora, amb gent o sense gent a l’interior de l’habitatge.

Bumping, la tècnica de moda per robar a Barcelona

Però, sens dubte, els més grans botins estan dins de les cases. El principal objectiu dels delinqüents que es dediquen a forçar panys són els habitatges unifamiliars de gent amb un estatus social mitjà-alt. No obstant això, ja és habitual accedir a qualsevol tipus d’habitatge mitjançant l’anomenat mètode bumping amb l’objectiu de saquejar el màxim possible, tot i que el valor dels objectes sostrets sigui ínfim o es tracti de famílies amb un estatus social més aviat baix .

Una televisió, un ordinador portàtil, una videoconsola PS4 o l’últim iPhone del mercat. La tecnologia i les joies s’han convertit en el botí més sol·licitat pels lladres que entren a robar i surten per la mateixa porta d’entrada de l’habitatge, sense necessitat de forçar panys. És la tècnica del bumping, el mètode de robatori de cases i locals que més s’ha utilitzat durant l’últim any a la ciutat de Barcelona i rodalies.

Serrallers de Barcelona professionals com Mon Clau ja alertaven fa temps de l’auge d’aquest tipus de pràctica per robar cases de tota mena. És indiferent el fet que sigui una casa adossada, un xalet o un pis dins d’un edifici. Amb el bumping pot obrir-se qualsevol pany antiga que compleixi uns determinats requisits.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×