Si et preguntés quin és el dispositiu més important a la teva llar, què em diries?

Bé, reconeixem que, després de llegir el titular, la resposta està una mica condicionada.

Però tu saps millor que ningú que aquest sistema d’oci audiovisual que fa que se’t caigui la bava en tornar de la feina, o aquest conjunt de bany amb funcions de Spa que et desconnecta del món, o aquesta cuina meravellosa on prepares amor per a tota la teva gent no estarien aquí si no poséssim en marxa les mesures necessàries per protegir-los.

Començant per una bona porta i el seu sistema de seguretat.I és que els panys són, massa vegades, un gran oblidat en un habitatge. Donem per fet que la que tenim funciona, ens protegeix i és infranquejable.

Però els sistemes de protecció avancen, així com les tècniques emprades per lladres per catalogar una casa com “accessible”.

Per això avui farem un repàs a les diferents maneres de protegir la teva entrada d’amics de l’aliè, repassant els seus avantatges i inconvenients, i les noves oportunitats per millorar la teva seguretat a casa.

Panys cilíndriques o de perfil europeu.

Les anomenem així perquè la peça central del mecanisme és un cilindre amb barret fort de pera -on s’introdueix la clau per obrir i tancar-i perquè són de les més habituals a les llars del nostre continent.

Panys embotides o encastades

Aquestes són les seves germanes petites presents a la part interior de les portes dels banys, que solen funcionar girant la seva pestanya d’un costat a l’altre:  Evidentment, són perfectes per separar estances comunes de la llar.

Panys de sobreposar

Aquests mecanismes queden al descobert per un dels costats de la porta, i el nivell de la protecció que t’ofereixen depèn del material amb què estiguin fabricats.

Els Serrallers del Gremi disposats a tota Catalunya i disponibles tambè en horari d' urgenciès per reparar averías en cerraduras, cierres, pérdida de llaves, etc, te cuentan los tipos de cerradura existentes y te van a recomendar las soluciones más efectivas y económicas.

El seu major problema és que pots ser forçades sense massa complicacions per la part que queda visible.

Panys Tubulars

D’utilitat semblant al pany encastada, la diferència és que s’acciona per mitjà d’un botó, que en pressionar tanca per dins un lavabo privat o públic.

Panys Multipunt

Les reines de la protecció fins ara, es componen de diversos ancoratges en llocs diferents de cada porta, una cosa que les fa molt segures i difícils de forçar, ja que, a més, obstaculitzen a les palanques pel seu disseny i distribució.

Los cerrajeros profesionales de Reparalia, presentes en toda España y disponibles también en horario de urgencias para reparar averías en cerraduras, cierres, pérdida de llaves, etc, te cuentan los tipos de cerradura existentes y te van a recomendar las soluciones más efectivas y económicas.

Les veuràs amb normalitat en portes blindades i cuirassades, i les voldràs prop el dia que es produeixi l’Apocalipsi zombi.

Panys Electrònics o Digitals

Última parada: vam arribar al futur. Hi ha una cosa que mai s’oblida, i és la primera vegada que vas accedir a l’habitació d’un hotel amb una targeta.

En aquell moment et vas adonar que hi havia un món més enllà de les claus a la butxaca, i va començar al teu cap una silenciosa compte enrere fins al dia en què poguessis obrir una porta amb la teva presència, la lectura de les teves empremtes digitals, o teu telèfon mòbil.

El més important de la innovació contínua en aquesta matèria és que permet democratitzar l’accés de qualsevol particular a aquests gadgets electrònics.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×