A l’hora de renovar o reforçar una porta blindada o cuirassada, hem de tenir clar els conceptes de seguretat passiva. De res valdria una magnífica porta si les mesures que l’acompanyen no estan a l’altura de la mateixa. Una porta de seguretat ha de ser un pas infranquejable per salvaguardar la seva tranquil·litat. No cal ser un professional de seguretat com un manyà per comprovar in situ si la seva porta compleix una sèrie de requisits.

6 Conceptes de serralleria a tenir en compte

Si la porta és de seguretat, ¿Ho és també el seu pany? No es fie per la forma de la clau, mida o disseny. Si és fàcil de copiar en un centre de còpia de claus, és fàcil d’obrir per qui no volem. Que el preu de la còpia de la clau no li confongui, consulteu un professional per saber no només que és el millor del mercat, si no el que més li convé.
El clàssic forrellat model FAC. No convé oblidar a aquest clàssic de tota una vida. De fet es sorprendria no només de la seva data d’invenció, sinó de la seva eficàcia. El company ideal per a tota pany que no ens reporti certa confiança. O com contra mesura dissuasòria com diem per a la seva tranquil·litat.

L’espiell. En cas d’estar mal instal·lada, aquesta es pot extreure fàcilment i permetre tafanejar al seu interior. Novament no es confiï, no permeti que ningú fisgonee en la seva vida, és més senzill del que vostè s’imagina.
Mesures per obstruir el pas. Quan s’instal·li una mitjana de bloqueig, tipus cadena, enganxalls, o altres dispositius de bloqueig, asseguris que compleixen les mesures més altes de seguretat i no escatimi. Aquests elements no solen ser cars i de vegades una diferència de 5 euros en el dispositiu és la barrera que impedeix que algú entri atropelladament a casa o negoci.

Mesures Electròniques. Aquestes mesures són un extra a tot el que s’ha comentat. Depenent de les seves necessitats pot reforçar encara més la seva seguretat. Dispositius com panys elèctriques, reconeixement dactilar, càmeres de vídeo, etc., li brinden un nou món per millorar la qualitat de la seva seguretat. No són estrictament necessàries, però si realment està segur que necessita una mitjana d’aquest tipus, no dubti en consultar.

Altres consideracions importants

Instal·lar una porta de seguretat no és una cosa senzilla que es pugui encarregar en qualsevol lloc. Variables com el pes de la porta, el gruix del mur, l’orientació de la mateixa, el marc, el tractament de la seva superfície, el model de pany, el tipus de frontissa, els ribets, el tipus de vidre si el porta i altres són determinants a l’hora de garantir una instal·lació òptima. Però en el cas que no necessiti instal·lar una nova porta, aquests mateixos termes dels que hem parlat, són punts a reforçar en la seva instal·lació, que tot manyà barat coneix. De vegades un simple model de cargol pot suposar un augment d’un 30% en la seguretat de la seva porta. No ho dubti, si vol tranquil·litat comprovi els punts que hem esmentat, mai és tard i sempre hi ha solucions.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×