Recentment llegíem en Iberferr, una de les revistes importants del sector dels serrallers, un article del president de la Unió Serrallers de Seguretat sobre la inversió en publicitat a Internet que any rere any continua creixent i que té en el cercador Google el seu millor referent.

Aquesta oportunitat està portant a molts “serrallers” a endinsar-se en el sector amb una mínima formació i amb eines que en moltes ocasions no es diferencien gaire de les que pot utilitzar vostè a casa: un tornavís i una palanca.

Són molts els clients que han de trucar a serrallers de seguretat acreditats, i amb una formació pròpia d’un bon professional, per arreglar els disbarats i nyaps que els han realitzat a casa altres “serrallers” o simplement “obreportes”.

Per això, és molt important que els consumidors que busquen un manyà a Google no es deixin enganyar pel primer servei de serralleria que aparegui. Fixeu-vos bé si el manyà s’ha format convenientment i disposa de les eines de serralleria que un bon professional ha de tenir en el seu treball.