LA FORJADORA VERÒNICA VILLAR GUANYA EL PRIMER PREMI DE DISSENY DE LA BIENNALE EUROPEA D’ARTE FABRILE

La forjadora catalana Verònica Villar ha estat la guanyadora del primer premi de disseny de la 22a edició de la Biennale Europea d’Arte Fabrile. El campionat del món de forja, celebrat del 31 d’agost al 3 de setembre a Stia, (Toscana italiana),  ha comptat amb la participació de vuit forjadors de Catalunya.

Més de 130 obres d’arreu del món s’han presentat al concurs que consta de diferents modalitats (individual masculí i femení, grups i grups mixtes, concurs d’escultura feta al taller prèviament, concurs d’estand amb peces elaborades prèviament, concurs de disseny i premi a la tradició). Sota el tema central del SOMNI, el concurs d’enguany ha girant a l’entorn del disseny dels fanals de poble, que es materialitzaran en la propera edició.

La delegació catalana ha participat en dos grups. El primer grup, format per Jordi Illamola (Sant Pere de Torelló), Josep Fernández Pujolar i Francesc Oliveras (Hostalric) i Alma Gil (Cerdanya), ha participat amb l’obra “La maleta dels somnis”. En el segon grup, format per alumnes i exalumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, han participat: Sergi Xifró (Torroella de Montgrí), Bernat Baulenas (Tona), Verónica Villar (Cerdanya) i Jaume Pérez (Vic), amb l’obra “El somni del peó”.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content