El 25 de juliol la Generalitat de Catalunya va fer públiques les bases de les noves subvencions a la transformació digital dels comerços, per a les quals s’obrirà convocatòria el 18 de setembre de 2017.

La mateixa Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya que atorga les subvencions, fa palès que és imprescindible que les empreses continuïn avançant en el camí cap a la transformació digital, com a estratègia ineludible per adaptar-se a uns hàbits de vida cada dia més marcats per la tecnologia mòbil i la realitat omnicanal.

Podràs subvencionar fins el 50% dels projectes:

Presència a internet

Creem el teu web corporatiu, totalment personalitzat, per tal que s’ajusti a les teves necessitats. Ja pot ser en format blog, un microsite, un web amb catàleg de productes… i altres.

Xarxes socials

A partir d’una que defineixi la teva estratègia a xarxes socials, seleccionem les més adients per al teu negoci i creem i dinamitzem els perfils.

Comerç electrònic

Dissenyem la teva botiga online, ajustant-nos a la teva imatge de marca, i la configurem segons les teves necessitats.

Màrqueting digital

Planifiquem i executem les accions necessàries per a dinamitzar la teva presència a internet i promocionar la teva marca, els teus productes o els teus serveis utilitzant eines com el posicionament en cercadors, publicitat online o remarketing.

Digitalització de l’establiment

Enriqueix el teu punt de venda o establiment d’atenció al públic amb les últimes tecnologies per tal de diferenciar-te i oferir una millor experiència als teus clients. Opcions com cartelleria digital (pantalles), sistemes intel·ligents per a l’anàlisi de dades (web cam, sensors, etc.), connectivitat wi-fi, projectes CRM i fidelització, entre d’altres.

Qui es pot beneficiar?

Les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms del sector del comerç, serveis*, moda i artesania que tinguin com a mínim un establiment operatiu a Catalunya.