REFORMES FISCALS DE DONALD TRUMP

El president Trump posa els americans en un lloc de prevalença en les mesures d’alleujament fiscal

“Si volem continuar amb la nostra prosperitat, recuperar la nostra oportunitat i restablir el nostre domini econòmic -que és el que hauríem d’estar fent-, necessitem una reforma fiscal que doni suport al creixement, a la creació de treball, als treballadors, ales famílies i a América”.President Trump. El primer pla d’exempció d’impostos a EEUU: El president Trump, la Comissió de Mitjans i Arbitris i la Comissió d’Administració de la Cambra de Representants i el Comitè de Finances del Senat proposen un alleujament impositiu vital per enfortir la classe mitjana, fer créixer l’economia i alliberar la recuperació econòmica d’Amèrica. Demanem una dràstica reducció d’impostos, que inclou: Un suport de zero impostos més gran; Taxes impositives més baixes per als individus, proporcionant alleujament a famílies americanes de classe mitjana; Taxes fiscals baixes pera pimes, donant impuls a milions de negocis i granges; i Menys taxes impositives corporatives, fent que els negocis nord-americans siguin més competitius. Retallades fiscals, com les del marc unitari del president Trump, augmenten el creixement econòmic. Des de la retallada impositiva del vicepresident Pence com a governador d’Indiana, l’atur a Indiana s’ha reduït a la meitat i s’han creat més de 200.000 llocs de treball. La reducció de l’impost de societats del president Reagan de 1986 va contribuir amb un creixement del 3.3% al creixement econòmic durant deu anys, segons la Fundació Tributària. RETALLADA D’IMPOSTOS per als TREBALLADORS AMERICANS: S’estan establint baixades impositives que alleujaran la classe mitjana dels Estats Units. Es dobla la deducció estàndard, fent que una proporció més gran d’ingressos estigui lliure d’impostos. Els primers 12.000 dòlars per a un individual i els primers 24.000 per a una parella casada tributaran al 0%. Consolidar les 7 categories impositives existents per a que els ingressos només es gravin en tres esgraons: el 12 %, 25 % i 35 %. Augmentar i ampliar el dret al crèdit fiscal per fills per beneficiar a més famílies de ingressos mitjans i eliminar la penalització al matrimoni. Crear un nou crèdit fiscal de 500 dòlars per la cura d’adults dependents. Simplificació del codi fiscal: Simplificació de la presentació d’impostos perquè els nord-americans puguin presentar les seves declaracions en un sol full de paper. La gran majoria dels nord-americans podran presentar els seus impostos en un sol full de paper. Els individus i empreses nord-americanes gasten més de 6 mil milions d’hores complint el codi tributari, segons l’advocat Nacional de contribuents. El pla deroga l’Impost Mínim Alternatiu, que obligava a molts contribuents a declarar els seus impostos dues vegades. El pla acaba amb la matança de treball “Impost sobre defunció”. Baixar les tarifes per les quals tributen els negocis: Reducció dels tipus impositius per als negocis americans i tornem a fer que els negocis nord-americans tornin a ser competitius. El pla reduirà l’impost de societats al 20%. La taxa d’impost sobre societats dels Estats Units és la més alta de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i ha superat la mitjana de l’OCDE durant gairebé 20 anys. La taxa d’impost de societats dels Estats Units és a 10 punts superior a la de la Xina, segons l’Oficina de Pressupostos del Congrés. El pla també reduirà la taxa màxima que paguen els propietaris privats, corporacions S i associacions al 25%. Durant els propers cinc anys, les empreses nord-americanes podran cancel·lar de forma immediata el cost dels seus equips i altres inversions de capital. Els economistes coincideixen que la taxa impositiva de les empreses dels Estats Units perjudica els treballadors dels Estats Units mantenint baixos els salaris. Més del 70 per cent de la càrrega tributària de les empreses recau en treballadors nord-americans, segons el CBO. Retorn de la riquesa: proposem un “model americà” que retornarà trilions de dòlars i restaurarà la competitivitat d’Amèrica. Els beneficis que s’hagin acumulat a l’estranger estaran subjectes a una taxa d’impostos única, amb la qual cosa s’acaba amb l’incentiu fiscal per mantenir aquests beneficis fora. Per evitar pagar altes taxes dels Estats Units sobre beneficis estrangers, les empreses nord-americanes sovint han reinvertit els seus diners a l’estranger en comptes de tornar-lo a les costes dels Estats Units. Les empreses tenen un valor estimat de $ 2.8 bilions de guanys en alta mar, segons Analytics d’auditoria. Aquest pla aturarà el “Model de deslocalització”, que penalitza les empreses per integrar-se als Estats Units

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content