Els mecanismes de panys són bastant delicats, encara que nosaltres pensem que no, que són bastant resistents. És per això pel que en moltes ocasions la clau no gira, el pany està dura o la clau no entra. Hem de fer un petit manteniment diari amb la nostra pany que ens permeti tenir-la sempre a punt. Ara bé, què fer si ja implica algun tipus d’avaria? Anem a veure-ho.

Tipus d’avaries en els mecanismes de panys

La clau no entra dins del pany

En aquest cas hi ha diverses opcions. Si la clau és nova pot ser que no estigui ben llimada. En aquest cas l’únic que has de fer és acostar-te a l’establiment on t’han fet la còpia i demanar-li que te la revisin, que la clau no funciona adequadament.
Si la clau funcionava amb anterioritat i és ara quan ha deixat de realitzar la seva funció, pot ser que dins del pany hagi algun objecte petit que impedeixi que la clau entri. Una simple volva de pols pot fer que la nostra clau no encaixi amb el pany. Per retirar-lo pots ajudar-te d’una agulla petit.
Si aquest tampoc és el cas, però fa molt de fred és possible que aquest sigui l’inconvenient. Quan les temperatures baixen tant els panys solen congelar-se, així que només cal donar una mica de calor perquè el mecanisme torni a funcionar adequadament.
Si res d’això funciona la solució és lubricar el pany amb un esprai de grafit, això ajudarà al fet que la clau s’entri còmodament per pany.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content