Una de les preguntes que més rebem els serrallers és si realment un pany és segura. Quan posem una nova pany a la porta solem optar per les més bàsiques, aquestes que garanteixen una seguretat mínima i que són bastant econòmiques. És per això pel que llancem aquesta pregunta: És realment el teu pany segura? És possible que pensis que sí, que un pany sempre és segura, però no té per què ser-ho

Com saber si tinc un pany segura

El millor mètode per saber si tens o no tens un pany segura instal·lada és consultar a un manyà professional. Ell podrà dir-te amb un sol cop d’ull si el pany que tens instal·lada és segura o si, per contra, no ho és. En cas que sigui un pany poc segura recomanem la instal·lació d’una buenacerradura de seguretat.

Has de tenir en compte que els robatoris són cada dia més habituals i que defensar-se de un no és fàcil. Els lladres compten amb tècniques avançades per aconseguir obrir fins i tot els panys de seguretat. Avui dia solen usar la tècnica Bumping, un mètode que els permet obrir les portes en qüestió de segons. A més, amb aquesta tècnica no queda cap rastre d’haver forçat la porta.

 

técnica Bumping

El Bumping, com dèiem, s’ha tornat una tècnica molt popular per la seva facilitat. Tan sols és necessari aconseguir una clau amb totes les dents iguals. Amb aquesta clau i uns petits cops s’aconsegueix desencaixar al complet els pistons interns del barret fort, el que significa que es podrà obrir sense cap esforç.

Aquesta tècnica, a més, en no deixar cap evidència que la porta hagi estat forçada implica que les asseguradores poden negar-se a donar una indemnització. És per això pel que els serrallers insistim en la importància de la instal·lació d’una bona pany segura.

Pany anti Bumping

Per sort, avui dia hi ha panys que porten incorporat un sistema anti Bumping que no permeten que aquest mètode sigui usat per entrar a la casa. Això sí, hi ha al seu torn una gran varietat de panys anti Bumping, de manera que hauràs de consultar amb el teu manyà de confiança el pany que més et convé a tu.

A més, és bo acompanyar el pany anti Bumping amb un altre sistema de seguretat com, per exemple, un escut protector de seguretat i fins i tot una càmera de vigilància. Moltes persones estan optant per això últim per garantir la seguretat total de la llar a causa del gran nombre de furts que s’estan coneixent.

Així que si vols saber si és la teva pany segura o si vols saber quin tipus de sistema de seguretat hauries instal·lar a casa teva, contacta amb els experts serrallers. No oblidis que és imprescindible escollir a un bon manyà perquè el treball sigui de primera qualitat. Recorda que el barat surt car i que el teu manyà haurà d’estar altament qualificat per realitzar qualsevol tipus d’arranjament. No et fiïs dels que et diuen el contrari.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content