Hi ha moltes situacions en què són necessaris els serrallers 24 hores. És cert que certes avaries poden esperar, com ara el canvi d’un pany per una altra més nova, sempre que el pany antiga segueixi sent útil, però hi ha altres avaries que no poden esperar. És aquí quan han d’actuar aquests serrallers.

Necessitaràs un manyà d’urgència en els següents casos:
Canvi de pany per robatori.
Obertura de porta de cotxe.
Obertura de porta de la llar per incendi a l’interior.
Reparació de finestres per trencament al mig de la nit.
Obertura de portes de comunitats de veïns d’urgències.
Obertura de caixes fortes.

Aquestes són algunes de les situacions en les que sempre és necessari un manyà d’urgència, però no són les úniques. Si tens algun dubte a cridar el teu serralleria de confiança i pregunta si la teva situació és d’urgència o no. Tingues en compte que les urgències solen ser una mica més cares, pel que si el teu avaria pot esperar fins al dia següent, molt millor.