La tècnica bumping està molt estesa i és important saber com podem evitar-la. Com a solució a aquest problema ha dues opcions en l’actualitat. Una d’elles és col·locar un pany antibumping tradicional. L’altra és canviar el bombí del pany per un barret fort antibumping. Anem a conèixer les dues opcions perquè pugueu escollir la que més us convenç a vosaltres.

pany antibumping

El pany antibumping que pertany a la nova generació està disponible en dues marques diferents. Una d’aquestes marques és FAC, amb el model EL FAC 946 RT / 80 UVE, i l’altra és la marca Lynx.
D’una banda, els panys antibumping de la marca FAC compten amb pitons flotants actius, cerradero solapat, platina d’acer anti extracció i un casquet protector amb una sola peça d’acer i disc endurit. A més, aquests panys compta amb un sistema anti-palanqueta, anti-trepant, anti-extracció, anti-rossinyol i, com no, anti-bumping. D’altra banda, els de la marca Linx també compten amb protecció anti-bumping, anti-extracció, anti-trepant, anti-rossinyol i anti-torsió.

barret fort antibumping

En el cas del barret fort antibumping tenim més opcions on escollir. Tenim el barret fort de KABA, el de Linx i els de TESA. Són tres opcions boníssimes i anem a conèixer-les perquè us pugueu decidir per una de sola.
En primer lloc, el cilindre KABA és un barret fort dissenyat especialment per evitar el antibumping. Tots els seus components, a més de l’estructura, estan pensat perquè la clau no pugui girar si no és l’original. Aquest barret fort és el que se sol usar en les administracions públiques.
En segon lloc, el cilindre C6 de Linx es caracteritza per l’alta seguretat que ofereix gràcies a les seves característiques que coneixerem a continuació. Finalment, la marca TESA ens ofereix diversos tipus de bombetes, el model TX i TK i el Mul-T-Lock MT-5.

Les característiques del bombin de la marca KABA

· Cilindre compatible EZCURRA DS10 / DS15.
· Obertura amb clau per l’exterior i per l’interior del pany.
· Inclou 5 claus.
· Clau reversible de punts d’alta seguretat de 22 parells de pitons.
· Duplicat de claus controlat per targeta de propietat única.
· Alta seguretat anti-bumping i anti-rossinyols.

Les característiques dels barrets forts C6 de la marca Lynx

· 5 claus XL reversibles.
· Mètode antibumping.
· Una barra d’acer sòlida que ajuda a evitar qualsevol temptativa de trencament i extracció del cilindre.
· Protecció frontal antitaladre: 2 barres cimentades en el rotor i 4 en el cos.
· Pitons, ariets i molls en acer inoxidable.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×