Al mercat hi ha una àmplia varietat de tipus de portes i de panys. Així mateix, dins de cada tipus de porta trobem una selecció de panys que són aptes per a col·locar en aquest tipus d’entrada. Anem a conèixer els tipus de panys per a portes de fusta que hi ha en l’actualitat ja que és una de les portes més comuns.

La marca TESA és un principals fabricants dels tipus de panys per a portes de fusta ja que els encanta ampliar la seva gamma de panys i millorar en tots els sentits. Anem a conèixer quins són els tipus de pany per a portes de fusta que ens ofereix aquesta prestigiosa marca.

Tipus de panys per a portes de fusta

panys residencials

TESA ha apostat per una gamma de panys per a portes de fusta en residències, ja sigui en una comunitat de veïns o en una sola casa. Sigui com sigui, aquesta opció ofereix una àmplia varietat de models a triar per a les portes principals, les portes d’entrada, les portes de pas o les portes dels dormitoris.
Així mateix, dins d’aquesta gamma de tipus de panys per a portes de fusta, hi ha diverses opcions:
pany 2030
pany 2010
pany 2000
pany 130
Pany de maneta unificat
Totes aquestes panys han estat confeccionades per garantir la major comoditat i la major resistència a les portes de fusta, siguin quines siguin. Ara tan sols hauràs de consultar amb un manyà expert quina és la més adequada per a tu i per la teva família. No oblidis que els serrallers són els professionals dels panys, així que confia en nosaltres per garantir una bona seguretat.