En el post d’avui, anem a parlar-vos sobre els problemes que solen produir-se pels pestells de les portes i com solucionar-los vosaltres mateixos. En el cas que les solucions que us proposem no donin resultat, no dubteu en trucar a un manyà professional del Gremi de Serrallers perquè us ho arregli de manera eficaç, ja que el més important és la seguretat a les nostres llars.

Quant el pestell no funciona:

Pot passar que degut a l’ús, el cops i estrebades que ha pogut rebre al llarg dels anys el passador no encaixa de la manera òptima, pel que ha pogut desalinear. Per això intenta els següents mètodes que us aconsellem:

Ajusta la peça del marc de la porta, en la qual s’introdueix el passador del pestell. Realízalo estrenyent els cargols o fixant-la en un lloc nou perquè encaixi tot bé i que estan ben alineats els elements per al seu correcte funcionament.
Estreny els cargols de la peça del marc, perquè el conjunt del pestell torni a la seva posició original.
Procedeix a lubricar el conjunt del pestell amb un esprai de pols de grafit, perquè les peces estiguin ben greixades i funcionin amb normalitat.

Quan el pestell està encallat:

Comprova si les frontisses de la porta estan bé. Per a això, s’aixeca amb cura la porta, d’aquesta manera podràs observar si encaixa el passador. El més probable és que en cedir els gozones de la porta, el pany es desalinee i el mecanisme no funcioni de manera regular. Pel que caldrà arreglar aquesta desviació llevant la porta i tornant-la a col·locar amb un anivellador.
Si les frontisses estan alineades i aquest no és el problema, procedeix a lubricar el pestell amb un esprai de pols de grafit, perquè les peces estiguin ben greixades i funcionin amb normalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content