Pràcticament no es donarà compte que el balconera hi és. Amb una estructura construïda gairebé enterament de vidre, Easy Glass View ofereix nivells de transparència sense igual. Malgrat la seva disseny minimalista, els esvelts perfils d’instal·lació vertical li permetran crear balcons francesos de fins a 3300 m de longitud.

View està dissenyat per proporcionar la major versatilitat i facilitat d’ús. …
Pràcticament no es donarà compte que el balconera hi és. Amb una estructura construïda gairebé enterament de vidre, Easy Glass View ofereix nivells de transparència sense igual. Malgrat la seva disseny minimalista, els esvelts perfils d’instal·lació vertical li permetran crear balcons francesos de fins a 3300 m de longitud.

View està dissenyat per proporcionar la major versatilitat i facilitat d’ús. El mateix perfil de paret es pot usar per a instal·lar un balcó francès en 3 situacions diferents: davant de façana, davant de fusteria de la finestra o en el brancal del buit de la finestra. Gràcies al seu enginyós sistema de clic, el sistema també simplifica enormement el procés de muntatge del vidre.

Per garantir que el balconera es fusioni harmoniosament amb el disseny arquitectònic, es pot dotar els elements d’alumini d’un recobriment en pols. Per exemple, podria triar un color que combini amb la façana o el marc de la finestra.

Igual que la resta de productes de Q-Railing, Easy Glass View s’ha sotmès a exhaustives proves. Vostè pot utilitzar fàcilment el sistema per a residències privades, edificis d’habitatges i hotels.