A través de tot tipus de tècniques modernes, que impliquen una sèrie de serveis molt més ampli que el d’una empresa de serralleria a l’ús habitual, els serrallers a Barcelona han destacat per sobre de la resta.

L’art de la serralleria ha estat un dels serveis més antics i indispensables de la societat, el qual segueix actiu encara avui en dia, i que com no podia ser d’una altra manera presenta una enorme varietat de novetats gràcies a l’evolució (lenta, però ferma) que ha viscut el sector en tots aquests anys, així com als professionals que ho professen, i que són capaços d’implementar aquestes noves tècniques de serralleria, innovant i revolucionant aquest art.

Serrallers Barcelona, ​​els més avançats en aquest sentit

Si bé és cert que podem trobar serrallers professionals i molt competents en pràcticament totes les localitats del país, la realitat és que la gran majoria resolen treballs de serralleria tan típics com l’obertura de portes, el canvi de panys, etc. Existint molt pocs experts en àmbits com el de les caixes fortes, o els tancaments tecnològics d’alta seguretat (cada vegada més utilitzats a les llars i fora de les grans empreses, bancs i l’entorn laboral).

Alguns dels treballs que podràs encarregar a aquests serrallers experts

Treballs de serralleria habituals: Canvi, reparació i manutenció de tot tipus de panys que impliquin l’entrada al teu domicili, el teu garatge o inclusivament el teu propi cotxe. Podent obrir-les totes elles en cas de ser necessari per culpa de pèrdua o robatori de les claus. En aquest últim cas, serà possible també contractar un servei de substitució de claus.

Instal·lació de reixes: Un dels mètodes més efectius a l’hora de reforçar la seguretat en tots i cadascun dels punts d’accés a un habitatge, incloses les zones exteriors enjardinades. Les reixes poden instaurar-tant al voltant d’un tancat, com en portes, finestres … sent igualment efectives indiferentment de la posició on s’esculli incloure-les.

Serveis de serralleria relacionats amb caixes fortes: Una altra de les especialitats dels serrallers a Barcelona 24 hores, i que et permetran realitzar tot tipus de gestions necessàries amb un element de gran rellevància com ho és una caixa forta d’alta seguretat. Es podrà tant reforçar la seguretat del tancament de la mateixa, com obrir el seu pany en cas de ser necessari (després oblidar la combinació secreta que l’obria, per exemple).