Tens la porta correcta?

Aconsegueix la porta adequada. Si els teus portes davantera i posterior són buides, necessites canviar-les immediatament. Com saps si la porta és buida? Simplement copeja amb els artells. Les portes buides són làmines de fusta envernissada sobre un nucli de cartró. Totes les portes d’exterior haurien de ser sòlides i massisses fetes dels següents materials:

Fibra de vidre.
Fusta sòlida.
Nucli de fusta sòlida (una làmina de fusta envernissada sobre el nucli).
Metall (Nota: assegura’t que les portes de metall estan reforçades per dins, i tenen el que s’anomena bloqueig de pany. En cas contrari, podrien ser obertes amb el gat d’un cotxe.)

Si vas a instal·lar o substituir una porta i marc, considera una de fibra de vidre que s’obri cap a fora i no cap a dins (i no oblidis fer servir frontisses de seguretat). Tenir una porta que s’obre en aquesta direcció ajuda a reduir qualsevol tipus d’entrada forçada.

Substitueix totes les portes exteriors que tinguin finestres. Per a una seguretat màxima, totes les portes no haurien de tenir finestres, i tampoc hauria d’haver finestres prou a prop de la porta ja que un lladre podria trencar la finestra i obrir la porta des de dins ..
Si tens portes corredisses de vidre, panells de vidre o finestres pròximes, en qualsevol cas, cobreix el vidre amb una reixeta o reixa a l’exterior o col·loca un panell transparent, de policarbonat irrompible a l’interior.