ENTR de MUL-T-Lock és un pany electrònica amb un acabat modern, segur, nou amb grans accessoris d’última tecnologia.

En moltes famílies les necessitats són diferents. Al moment deencontrar un producte fa difícil que contingui totes les característiques que tots els potencials consumidors busquen. No obstant això ENTR sí que té tres de les característiques bàsiques que tota pany intel·ligent ha de tenir i fins ara no tenien:

És segura, en l’actualitat la majoria dels panys intel·ligents no compten amb un cilindre de seguretat. ENTR és l’única en aquest sentit que ha passat les proves pertinents.

És fàcil d’instal·lar, fins i tot sense ser un manetes.

Fàcil accés. No és pràctic haver de dependre d’un mòbil o d’una targeta o de lletges polseres. ENTR disposa d’accessoris que faciliten enormement el seu ús.

ENTR és una proposta de MUL-T-Lock, un producte de seguretat que ha volgut incorporar al seu model ENTR amb un cilindre de seguretat model MT5 +. Aquest cilindre incorpora proteccions anti-trepant, anti-bump i anti-rossinyol. Té una durabilitat superior a 100.000 cicles. Tot i que no és el model més segur de la marca sí que és un model més segur que el de la competència i un dels més usats en el mercat.