Els bombetes antibumping són molt demandats actualment ja que el mètode bumping és un dels més usats pels lladres a l’hora d’assaltar un habitatge. És per això pel que és imprescindible saber si la nostra pany repel·leix aquest mètode de robatori. Com saber si el meu pany és antibumping és de vital importància per saber si cal canviar-la o no i així protegir la llar.

Com podem saber si el meu pany és antibumping

Per saber si tenim a casa un pany antibumping hi ha diverses opcions. La primera opció que tenim és la de mirar la caixa de la nostra pany ja que, normalment, sol informar si es tracta d’un pany antibumping. Si no teniu la caixa però sí la factura, podeu anar a una ferreteria i preguntar a l’especialista si la vostra pany és o no és antibumping. Si no teniu ni caixa ni factura caldrà passar a un altre mètode, com saber si el meu pany és antibumping a través d’un especialista en serralleria.

Una altra de les opcions més senzilles és la d’observar detingudament el perfil de la clau que obre aquesta porta. Això sí, cal conèixer bé com són les claus antibumping per saber amb certesa si es tracta o no es tracta d’un pany antibumping. És per això pel que nosaltres recomanem consultar amb els experts serrallers a València si la clau que tenim en possessió pertany a un pany antibumping.